Posted On October 22, 2014 By In Tehnologie With 7137 Views

4 funcții ale telefonului Samsung Galaxy S5 despre care nu știai

 Samsung_Galaxy_S5

Samsung Galaxy S5

Foto via wiki

Dacă ai un smartphone Samsung Galaxy S5, cu siguranță ai instalat deja toate aplicațiile cele mai noi pentru sistemul de operare Android. Ceea ce nu știi este că acest device are o mulțime de funcții care te-ar putea determină să renunți la câteva dintre ele.

Iată care sunt lucrurile pe care le poți face cu noul tău smartphone chiar fără să instalezi programe noi pe el:

 1.  Poate trimite apelurile direct în mesageria vocală

Dacă nu vrei să fii deranjat de către fostă prietenă sau de către părinții tăi atunci când ești într-o ședința, poți face în așa fel încât să le direcționezi apelurile direct în mesageria vocală, fără că măcar să-ți sune telefonul.

Intră în lista de contacte și apăsa butonul “Editează” în dreptul numărului pe care vrei să îl direcționezi către mesagerie, intră în “Informații suplimentare” și selectează opțiunea “Trimite către mesageria vocală”.

 2.  Te poate ajuta să fii mai politicos când nu răspunzi la telefon

Dacă ești într-o ședința sau într-un examen și te sună cineva, poți opta pentru a-ți trimite în mod automat un mesaj politicos personalizat. Pentru a-l configura, trebuie să intri în setările telefonului tău Samsung Galaxy S5 și să completezi mesajul în secțiunea “Răspunsuri rapide”.

 3.  Te poate îndruma și fără serviciile de date

Dacă pleci într-o țara străină și serviciile de roaming și date sunt destul de costisitoare, îți poți salvă hărțile și destinațiile pentru a le putea accesă offline. Trebuie doar să intri în “Hărți” și să scrii în motorul de căutare “OK Maps”. Samsung Galaxy S5 îți va arată calea.

 4.  Poate adăuga cuvinte în dicționar

Dacă utilizezi funcția de autocorrect, această funcție te poate ajută să salvezi cuvintele pe care le folosești frecvent, chiar dacă sunt termeni fictivi, pe care îi folosești doar în preajmă prietenilor tăi apropiați. Trebuie doar să apeși pe cuvântul scris și să îl adaugi în dicționar și data viitoare când îl vei scrie, telefonul ți-l va sugera.

Tags : , , , ,

Pasionat de internet, comunicare, magazine virtuale, marketing.

3 Responses

  1. Punctele 1 si 3 sunt chiar utile, celalte cred ca exista si pe celelate versiuni.

  2. Oare cand o sabage o carcasa de calitate? Asta le reprosez celor de la Samsung, aaa… si viata acumulatorului este un minus

  3. Cum pot sa intru la setarile din tastatura si sa activez autocorectarea cuvintelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *