Posted On December 2, 2014 By In Știați că...? With 5390 Views

Ştiaţi că…?

 • Există în Australia aşa-zisele “skimpies”, adică domnişoare îmbrăcate cât mai sumar care cutreieră barurile australiene şi servesc clienţii, ocupaţie care le poateŞtiaţi că…? aduce până la 5.000 de euro într-o singură noapte? Se pare că ocupaţia de ospătăriţă topless sau îmbrăcată provocator se bucură de un succes răsunător mai ales în rândul minerilor şi fermierilor,fetele reuşind să strângă din bacşişuri sume formidabile.
 • Femeia-robot, lansată recent în Japonia, care pare incredibil de reală, cu o voce plăcută şi textură a pielii asemănătoare de cea umană, va putea fi achiziţionată de bărbaţii singuri ca parteneră sexuală? Mai mult, vor fi lansate, la scară largă, femei-roboţi ca actriţe, replici ale vedetelor pop, cântăreţe, recepţionere etc.
 • În oraşul olandez Krommenie a fost inaugurată prima şosea care transformă lumina soarelui în energie? Pe o porţiune de 100 de metri de stradă sunt amplasate panouri solare situate sub o sticlă extrem de rezistentă, care va deservi iluminării stradale, a sistemelor şi semaforizării traficului, maşinilor electrice şi caselor de locuit.
 • O americancă din Arizona este excitată în permanenţă şi poate avea până la 180 de orgasme în decursul a două ore? Cara Anaya-Carlis are 30 de ani şi suferă de sindromul excitării genitale permanente, boală cu care a fost diagnosticată în urmă cu trei ani.
 • Numărul automobiliştilor chinezi echivalează cu populaţia Statelor Unite, adică în jur de 320 de milioane de persoane care deţin un autovehicul?
 • În curând, vom avea un nou tip de baterie cu o durată de viaţă de 20 de ori mai mare decât cea a acumulatorilor actuali? Acest lucru este posibil datorită optimizării tehnologieiexistente, folosindu-se un gel pe bază de oxid de titan, aceeaşi substanţă care se găseşte şi în cremele de protecţie solară. Gelul accelerează procesul de încărcare, dar, în acelaşi timp, protejează materialele din interiorul bateriei împotriva deteriorării.
 • După frunza artificială, s-a inventat pielea artificială – un leucoplast care monitorizează inima şi pielea pacientului în orice moment al zilei? Pielea artificială este compusă din 3600 de cristale lichide, are o grosime de 0.5 mm şi avertizează pacientul dacă există probleme medicale, prin schimbarea culorii. Aceasta reuşeşte să detecteze în 30 de secunde orice problemă de sănătate!
 • În viitorul apropiat, trenurile vor parcurge 500 de kilometri în 30 de minute?
 • Napoleon Bonaparte era atât de pasionat de lectură încât avea câte o bibliotecă în fiecare dintre reşedinţele sale, fiecare conţinând aceleaşi cărţi?
 • Din cauza traficului infernal din Moscova, oligarhii ruşi îşi cumpără ambulanţe pentru a se deplasa mai uşor?

Tags :

About

Carina

Mereu aici si peste tot

5 Responses

 1. Bine ai revenit!!! I-am dus dorul si am cautat echivalenti pentru a “suprevetui” :) Fresh-ul de dimineata, una ninsa.

 2. Iti dai seama ce trafic este in China?? Trafic auto, desigur

 3. De la poza pana la continut, tyotul invita si incita :) Ma bucur sa citesc ceva nou la prima ora, imi dezmortesc si degetele si creierul, de dimineata si pe frigul asta este lucru mare :P
  Multumesc!

 4. Ei cum mama naibii sa faci sex cu o conserva???

 5. Mr.Nick

  Japonezii vor lucra de-acum 8 zile pe săptămână, numai să-și cumpere multe, multe femei robot… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *