download

Posted On September 30, 2016 By In Timp Liber With 315 Views

Cum pariem ?

Ce e mai rentabil să pariezi online sau offline !? Aceasta este întrebarea care îi frământă cel mai des pe cei care pariază. Realitatea este că nimeni nu poate spune care dintre tabere ar avea dreptate. Asta deoarece ambele variante au avantaje dar şi dezavantaje. Dar fiindcă observăm că v-am stârnit curiozitatea haideţi să vedem cum stau lucrurile.download
Pentru a paria offline trebuie să ieşi din casă pentru a ajunge la agenţia de pariuri sportive, aici te poţi întâlni cu alţi amici de ai tăi cu aceleaşi „apucături” şi care îţi înţeleg cel mai bine pasiunea ta pentru pariuri. După ce îţi faci biletul, ai şansa ca unul dintre amici să te invite să beţi o bere la pub-ul de lângă agenţie, fiindcă sfatul pe care i l-ai dat data trecută i-a adus un câştig frumuşel. Şi dacă tot ţi-a mai rămas nişte bănuţi pe care nu i-ai cheltuit, te decizi să intri în supermarket-ul de cartier ca să completezi un pic necesarul alimentar de acasă. La avantaje ai mai putea trece şi relaxarea din parcul aflat în drumul spre sau dinspre agenţia de pariuri sau posibilitatea de a te întâlni cu un bun prieten de-al tău.
Pariurile sportive online au şi ele o serie de avantaje cum ar fi: oferirea de unele bonusuri şi discounturi de client fidel, posibilitatea de a te informa chiar înainte de a face pariu, inexistenţa „influenţatorilor” în jurul tău, poţi paria din confortul casei şi la +40 şi la -25 de grade, sfaturile unor experţi le poţi obţine din câteva clickuri, dacă pierzi ştii că e doar din cauza ta, tehnologia îţi permite să pariezi de oriunde, nu rişti să fii văzut de vreo vecină binevoitoare care să informeze acasă, faptul că nu te-ai lecuit de adicţia pariurilor şi că tu continui să cheltuieşti banii aşa aiurea.
De fapt a paria nu mai este de mult, un joc al hazardului şi noroc ci o adevărată ştiinţă, asta deoarece îţi trebuie cunoştinţe despre sportul în care faci pariul, să ai ceva habar despre trecutul, prezentul şi viitorul, disciplinei sportive şi tradiţia sportivilor care sunt implicaţi într-un fel sau altul în pariul tău. Pariorul însuşi a devenit un polivalent, un multilateral dezvoltat care ştie să facă o analiză în perspectivă şi o prognoză care de multe ori corespunde cu realitatea. E de la sine înţeles că documentarea şi informarea îi revine în totalitate pariorului, asta fiindcă agenţiile de pariuri, nu vor cheltui niciodată bani pentru calificarea cuiva în ocupaţia de parior. Totuşi în plină eră informaţională, depinde numai de noi, când, unde şi cum ne procurăm informaţia necesară unui pariu făcut cu ştiinţă şi nu aşa la voia hazardului. Pariurile sportive, fie ele online sau offline au devenit de ceva vreme o adevărată industrie, altfel cum v-aţi explica multitudinea de case de pariuri din oraşul dumneavoastră, o industrie care reuşeşte de la o zi la alta, cu fiecare meci şi cotă alocată, să atragă tot mai mulţi pasionaţi ai pariurilor sportive din aproape toate disciplinele sportive existente !!!

Tags : , ,

Un călător incurabil, pasionat de scris şi fascinat de tot ceea ce este frumos în România, aşa cum bine se poate vedea şi pe http://www.articolepractic.blogspot.com şi pentru cei interesaţi un blogger cu tradiţie în mediul virtual. Lucruri ce se pot verifica foarte uşor online !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *