CM si euforia din Anglia

0
115

 

Fotbal vedem mereu, insa Campionat Mondial avem doar din patru in patru ani..si acesta este clar cel mai ciudat CM, poate slabut, total imprevizibil si cu meciuri de neinteles jucate de favoritele,care rand pe rand s-au „rostogolit” afara din competitie. Neymar a reusit si el sa fie „senzatia” CM, reusind sa intreaca supercr7 gelatul la stat pe jos, clar va fi tema pt centrele de antrenamente/simulari aceasta modalitate penibila de pacalici…

Anglia, mama fotbalului traieste si respira fotbal, nu poti vedea acest lucru decat daca stai aici ceva timp, nu vezi umbland pe Baker Street oameni cu steaguri, nup vezi Londra turistica pe acolo si atat.

Am fost la cateva meciuri in campionat, cateva si europene pe aici si sincer NU am ramas wow de fondul sonor nici la cele mai cele echipe, doar imnul pe Anfield imi face pielea gaina, in rest aplaudici cu cateva cantece amuzante, caterinca, bericica si atat. Fotbal clar la cel mai inalt nivel, categoric si fara nicio urma de ezitare. In rest caterinca si pe alocuri orase cu echipe suflet, as putea aminti Leicester care m-au impresionat.

….

9CED8A76-1B1B-42A7-8543-B64F7F1261AC

Tot articolul pe:

CM si euforia totala din Anglia

CM si euforia totala din Anglia

LEAVE A REPLY