Fazele tari, menite sa te faca sa razi

0
1047

Animalele, bebelusii, dar si diferite momente de neatentie ale adultilor pot fi surprinse pe camerele de filmat sau pe telefoanele mobile. Multe dintre aceste momente sunt faze tari care te fac sa razi, pentru ca sunt haioase si pline de umor.

Filmuletele cu animale, foarte haioase

Unele dintre cele mai haioase faze tari sunt filmuletele in care animalele de comapnie sunt surprinse in diferite momente. Astfel, un catel filmat in momentul in care ii fura mancarea stapanului este o faza plina de umor, care sa te faca sa razi in hohote si sa uiti de probleme.Fazele cu catei si cele cu pisici sunt printre cele mai amuzante, insa si cele cu ratoni te fac sa razi in hohote. Ratonii sunt plini de faze haioase, mai ales cand mananca, pentru ca au un mod unic de a prinde mancarea. Animalutele care cotrobaie prin frigiderul stapanilor ca sa caute mancare sunt si ele pline de umor.Daca vrei sa vezi farse, le poti cauta pe cele facute in Brazilia, pentru ca brazilienii se pricep foarte bine la farse. Ele sunt atat de bine realizate si par intotdeauna reale, cei care le cad in plasa sunt convinsi ca tot ceeea ce li se intampla este cu totul adevarat. Iar in momentul in care cei care le fac farsele le dezvaluie adevarul, nici nu le vine sa creada. Insa si cele facute de japonezi se numara printre cele mai tari. Sunt atat de reale si atat de bine puse la punct, incat te distrezi de minune.

Farsele, pentru cei cu simtul umorului

Farsele sunt ideale pentru persoanele care au simtul umorului, pentru ca morocanosii pot sa nu fie atat de placut surprinsi de o farsa si nici sa nu li se para amuzanta. Insa cei care au umor se distreaza de minune. Farsele puse la cale intre prieteni se numara printre cele mai haioase, fiind pline de umor si de buna dispozitie. O farsa poate sa fie pusa oricand la cale, insa celebre sunt cele din ziua de 1 Aprilie, cunoscuta si drept ziua pacalelilor. Americanii sunt poporul care savureaza din plin faze tari, sunt campioni. Haioase sunt farsele facute mai ales la petreceri.

LEAVE A REPLY