Impreuna, ducem STEAUA acolo unde-i este locul!!!

0
62

D39C2849-563A-42E8-8C59-47E9C4B17F21Interviu cu Florin Rasdan

Suntem uniti. Ei sunt alaturi de noi neconditionat, stim cu totii ca sunt unici in Romania, iar noua nu ne ramane decat sa ne ridicam la nivelul lor si sa ducem Steaua impreuna acolo sus, unde ii este locul.”

A inceput campionatul si totul pare a fi concentrat inspre promovare, unica solutie in lupta pentru prestigiul clubului. Daca anul trecut, Steaua Bucuresti s-a luptat cu morile de vant politic si nu a avut nicio sansa in fata echipei de sub pod, aparata de trandafirii corupti….care o fi acum denumirea lor R, ratusca, rapidica, anul acesta lupta pare ca se va da doar in teren, fara documente furate peste noapte, fara jucatori nelegitimati etc.

Am stat de vorba cu jucatorul meciului primei etape, cu Carmen Bucuresti, mijlocasul Florin Răsdan, care a venit anul trecut la echipa Steaua chiar din Liga 1. Fostul jucator al Concordiei Chiajna, a venit ambitios , dezamagit, dupa ce şi-a reziliat contractul cu ilfovenii din pricina pilelor care l-au tinut departe de gazon. Acum, isi doreste sa lupte iar proiectul Steaua din liga 4, nu a reprezentat pentru el un pas inapoi ci doi pasi inainte. Considera ca este un plan ambițios, vrea sa joace si sa aduca promovarea. A facut junioratul in Ghencea si considera ca a fost cel mai bun loc pentru startul in fotbal .

Răsdan a bifat 17 meciuri in Liga 1 in ultimele 4 sezoane, debutul sau fiind in mai 2014, la Poli Timisoara – Chiajna 1-0.

 

de Nicoleta Gradinaru

interviul pe:

Impreuna, ducem STEAUA acolo unde-i este locul!!!

Impreuna, ducem STEAUA acolo unde-i este locul!!!

LEAVE A REPLY