Jocurile cu Ben 10, online, mereu cautate

0
883

Ai un copil care se plictiseste usor si nu prea stii ce joc sa ii mai oferi pentru petrecerea timpului liber? Ei bine, una dintre alegeri pot fi jocurile cu ben 10, jucate online. Sunt gratuite, iar instructiunile de folosire pot fi gasite pe aceeasi pagina unde se joaca.Jocurile cu Ben 10 pot fi gasite pe clopotel.ro, in mai multe variante, astfel incat copiii sa aiba de unde sa alege. Le pot juca si pe toate! Aceste jocuri il au in prim plan pe eroul serialului american de animatie Omul de actiune.

BEN10StreetFight

 Cine este eroul Ben 10

 Eroul principal al jocului este un baietel in varsta de 10 ani pe nume Ben Tennyson. Acesta se foloseste de un ceas, Omnitrix, cu ajutorul caruia se poate transforma in diferite specii de extratereștri cu puteri incredibile. Eroul nostru este ajutat de verisoara sa, si ea tot in varsta de 10 ani, Gwen Tennyson, dar si de catre bunicul sau pe nume Max. Jocurile cu Ben, online, sunt intotdeauna o placere pentru cei mici, mai ales pentru baieti. Le invinge plictiseala, ii ajuta sa se dezvolte si pot fi partenerul ideal atunci cand un micut se plictiseste. Jocurile au diferite tematici. Astfel, unul dintre ele, Ben la ski, se petrece pe o partie de ski, bineinteles. Odata ajuns pe partie, Ben are nevoie de ajutor pentru a petrece una dintre cele mai bune zile ale sale la ski, ceea ce inseamna ca trebuie sa aiba parte de o coborare extraordinara, fara sa cada sau sa pateasc a un incident pe partie. Ben trebuie sa ajunga la linia de sosire cu un scor cat mai bun, el trebuie sa fie un invingator. Un alt joc cu Ben este cel in care personajul are de parcurs un traseu destul de dificil si trebuie ajutat sa scoata un scor cat mai bun in momentul in care ajunge la finish.

O multime de jocuri online.

Acetea sunt doar cateva exemple, caci jocurile cu Ben sunt variate si mereu pline de surprize pentru cei mici. Sunt mai potrivite pentru baieti, insa pot fi jucate chiar si de catre fete. Si parintii care vor sa aiba parte de cateva momente de recreere pot recurge la un astfel de joc cu eroul Ben 10.

LEAVE A REPLY