Politicul hotie plus mega prostie!?

0
38

FFCE0B04-6E1C-4199-AFA1-6B95B015BDCEUrasc politicul, NU am vrut niciodata sa ma implic politic, desi am avut posibilitatea….urasc tot ce tine de misculatii, mici hotii caci NU sunt furati doar oamenii, simt ca toata hotia ne afecteaza tara. Doare tare… si ma doare ca a trebuit sa plec din tara, neavand nicio urma de viitor in tara natala.

Desi sunt apolitica si consider ca toate partidele sunt exact o mizerie, deja stiam ca politicul si-a unit fortele pentru hotie insa, in ultima perioada cu tanti Teleorman, nu stiu daca ea pune pe primul loc strategia partidului pe care-l serveste ca o bovina de 22 ani…adica hotia ciumei rosii sau…. prostia. Gafele ei tin prima pagina si in stirile Euronews, bbc…sincer deja depaseste orice limita.

Inculta, e un cuvant fin, agramata si parca fara nicio urma de cugetare…aceasta bovina, altfel NU o pot numi, ne reprezinta tara……da, face gafe protocolare de neimaginat, noroc pe alocuri cu translatorii care au CREIER si traduc si greselile, insa pe zi ce trece, simt, desi, rupta de realitatea infecta din tara…eu simt, ca as veni in tara doar sa le dau foc. Nu instig, dar asta simt din tot sufletul meu. Am avut tiganii care ne faceau de ras, am spalat imaginea in multe tari, prin munca, vointa si realizari….insa, cum dracu spalam noi imaginea Romaniei…..cand pe langa coruptia care este sinonimul politicului romanesc……dar acum, ne duelam cu agramati de 2 bani. Adica sincer……NU exista nicio Institutie care sa opreasca agramata secolului… taranca asta ne reprezinta?????

Bomba atasata…cv-ul in care ne prezinta cum stie lb.ENgleza bine si lb.franceza f.bne:)))))

Articol complet pe:

 

Politicul hotie plus mega prostie!?

 

Politicul hotie plus mega prostie!?

LEAVE A REPLY