Ar fi sfâşiat-o cu dinţii

0
545
This entry is part 5 of 23 in the series Fragmente

Se simţea ciudat. Ar fi vrut să îi spună ceva însă de fiecare dată când dorea să deschidă gura, nu ieşea decât “Te iubesc”. Iar pentru “te iubesc” încă nu era timpul. O privi, cum se obişnuise deja să o facă în fiecare zi. Tolănită pe canapea, aruncase pe ea doar un maieu închis la culoare şi o pereche de pantaloni scurţi, de aceeaşi culoare. Oare era conştientă de ce îi provoacă? Era conştientă că de câteva zile singurul lucru la care se gândeşte este să o aibă? Îşi reaminti timp de câteva secunde, primul lor sărut. Buzele lor de abia se atinseseră şi totuşi, ar fi dat 10 ani din viaţa sa de până atunci, pentru a-i mai simţi încă o dată atingerea buzelor.
– La ce te gândeşti, întrebă aceasta observând, se pare, privirea lui.
– Mă gândesc la prima dată când ne-am sărutat.
– Şi obişnuieşti să te gândeşti des la asta?
– Nu mult, doar tot timpul până ajung la tine.
– Şi după aceea?
– După aceea… prefer să pun în practică.
– Răule… şi dacă spun “nu?”
– Aş înţelege!
– Şi dacă aş vrea mai mult?
Ar fi sfâşiat-o cu dinţii. Ar fi strâns-o la piept până ar fi făcut-o una cu fiinţa sa. O dorea iar parfumul ei, goliciunea acesteia, îl inebuneau şi mai tare. Se năpusti peste ea, sărutându-i corpul ce vibra la atingerea buzelor sale. Timpul pentru vorbe trecuse. Era timpul gemetelor, ţipetelor, era timpul ca unghiile ei să vorbească. Era timpul să îl simtă bărbat. Iar el să o facă femeia să. Actul se consuma repede. Întins pe pat, trasă linii imaginare cu degetul pe corpul ei, conturându-i trăsăturile perfecte. Se simţea împlinit, liniştit şi totuşi puţin vinovat.
– Tot la buzele mele?
– Poftim?, răspunse el tresărind.
– Tot acolo te gândeşti?
– Nu…
– Atunci? Nu… nu ţi-am plăcut?
– Ba da iubito. Ai fost incredibilă. Atât de perfectă încât îmi este greu să cred că nu-i doar un vis.
– Nu este! Sunt reală. Sânii mei sunt reali, buzele mele sunt reale iar ce simt pentru tine este cel mai real lucru pe care l-am simţit vreodată.
– Te iubesc!
Acum era timpul!

Series Navigation<< AmazoanaEu, iau un taxi >>
Previous articleAmazoana
Next articleNu prea le avea ea cu sentimentele
"dupa cate-am tras ca boii suntem iarasi fii ploii, numai buni de dus cu vorba, sa-ti manance altul ciorba, numai buni de dusi cu sacul si-o sa dam cu toti de dracul, cu stilul nostru fistichiu de-a scoate din rahat rachiu"

LEAVE A REPLY