Keanu Reeves si cele 5 lectii de viata ale sale (pentru fericire si liniste sufleteasca)

Keanu Reeves este o persoana spirituala, nu spunem ca este un zeu sau intruparea lui Buddha, dar este clar ca el stie ceva pe care noi ceilalti o ignoram si ca a gasit cheile pentru a fi fericit si a avea o viata buna chiar si atunci cand sunt probleme si tragedii.

Este unul dintre cei mai populari actori ai momentului (cu saga precum The Matrix si John Wick, sunt pe cale sa apara filme noi), dar nu lasa puterea si faima sa-i urce in cap si, daca incepi sa citesti povesti Din oameni care il cunosc, au lucrat cu el sau pur si simplu s-au lovit de el undeva, s-ar putea sa descoperi ca este cea mai zen persoana de acolo si nu lasa nimic sa-ti distruga linistea sufleteasca.

Poate ca are ceva de-a face cu teoria ca el este nemuritor (si stim deja ca experienta de viata iti ofera o perspectiva diferita si te ajuta sa-ti dai seama ce este cu adevarat important), sau poate ca este de fapt Neo si el si-a dat seama ca lumea pe care o avem. a trai in este o simulare si ca depinde de noi sa construim o cale diferita.

Oricum ar fi cazul, actorul, producatorul, muzicianul, meme ocazional si regele internetului Keanu Reeves a trecut prin momente grele si momente grozave, iar prin toate acestea a gasit 5 lectii de viata esentiale pe care toata lumea ar trebui sa le tina mereu cont.

Potrivit Lifehack.com, acestea sunt cele 5 chei ale lui Reeves: 

  • Dificultatile nu iti definesc intreaga viata
  • A fi generos are intotdeauna recompense
  • Lasa pasiunea sa te miste, nu banii
  • Vei trece prin unele tragedii, dar nu trebuie sa le lasi sa te distruga.
  • Nu te preface ca esti cineva care nu esti

Cauta mereu sa fii mai bun

Se spune ca copilaria actorului nu a fost tocmai stabila si ca familia lui a trecut prin mai multe momente dificile, dar Reeves a decis ca acest lucru va deveni un obstacol, asa ca a decis sa-si schimbe propria naratiune, sa-si urmeze visele si sa-si construiasca o cariera de succes care sa-si construiasca. a dus la a deveni unul dintre cei mai populari actori. Acesta este un exemplu clar ca trecutul este in trecut si nu determina neaparat intregul tau viitor.

Vezi mai intai pe altii

Reeves este renumit pentru ca este amabil si ii trateaza bine pe toti cei din jurul lui, inclusiv pe cei care lucreaza pe platourile de filmare si pe fanii sai, precum si pe straini completi. 

Un utilizator Reddit a scris: „Un prieten al familiei construieste decoruri de film, nu proiecteaza, este unul dintre baietii saraci care doar construieste. Oricum, el a lucrat pe platourile de filmare din The Matrix si Keanu a aflat despre problemele de familie pe care le avea si i-a oferit un bonus de Craciun de 20.000 de dolari pentru a-l ajuta. De asemenea, era unul dintre putinii oameni de pe platou care isi doreau cu adevarat numele oamenilor, facea cu mana si era serios, vorbea cu oamenii de parca ar fi semenii lui si nu sub el doar pentru ca practic nu castigau nimic pentru a construi un platou. Nu am auzit pe nimeni spunand ca Keanu este un idiot, pare a fi cea mai draguta persoana de la Hollywood din experienta la mana a doua”.

Nu inceta sa lucrezi

Nu este vorba de a trai pentru a munci, este de a gasi ceea ce iti place si de a te asigura ca poti continua sa faci asta atata timp cat iti doresti, stiind cum sa-ti iei timp liber pentru a te relaxa si a te recupera. 

Reeves nu conduce de obicei masini sport, accesorii scumpe sau haine de designer, stilul sau si viata lui in general este destul de austera si simpla, acest lucru ii permite sa caute fericirea in locuri si optiuni care sunt mai durabile, cum ar fi relatiile personale sau puterea. o slujba care iti place. 

Deconectati-va de la retelele sociale

Keanu Reeves  duce o viata linistita si cu siguranta nu este pe retelele de socializare, deoarece stie ca ascultand tot acel zgomot extern si critici din partea unor straini completi nu va adauga nimic la propria existenta, plus ca poate deveni o distragere uriasa. obstacol in a se bucura de viata.