Termeni si Conditii

Prin utilizarea acestui site, indicaţi că acceptaţi să respectaţi “Termenii şi Condiţiile” noastre.

ScrieLiber.ro, poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini.

Site-ul ScrieLiber.ro, oferă utilizatorilor acces la o colecţie bogată de resurse. Dumneavoastră înţelegeţi şi sunteţi de acord că serviciile ScrieLiber.ro, includ reclamă, diverse anunţuri, mesaje administrative neexistând opţiunea de a renunţa la astfel de mesaje.

Ca utilizator înţelegeţi şi sunteţi de acord că ScrieLiber.ro, nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru ştergerea, transmiterea sau salvarea greşită a datelor dvs. ScrieLiber.ro, nu oferă nici o garanţie că: serviciile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră; serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; datele şi informaţiile puse la dispoziţie vor fi corecte sau de încredere.

Ca autor şi utilizator sunteţi UNICUL responsabil de propriile acţiuni precum şi de consecinţele pe care acestea le pot avea, în urma publicării informaţiilor şi materialelor pe care le puneţi la dispoziţie în mod public în cadrul site-ului.

Vă obligaţi să NU faceţi următoarele lucruri:

1. să publicaţi material cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

2. să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;

3. să publicaţi texte, imagini sau afirmaţii explicit sexuale;

4. să postaţi o ştire de mai multe ori (înainte de a posta respectiva ştire, căutaţi să nu mai fie o dată publicată), să puneţi la posturi poze ireale copiate din diferite surse.

5. să ştergeţi un articol, odată publicat

ScrieLiber.ro, nu garantează credibilitatea şi acurateţea informaţiilor publicate de către autorii acestui site.

Orice material postat pe site înseamnă renunţarea la drepturile de autor şi nu se vor accepta solicitările de ştergere a materialului publicat

Materialul poate conţine inexactităţi sau greşeli de scriere. ScrieLiber.ro, nu îşi asumă veridicitatea şi exactitatea materialului de pe site.

ScrieLiber.ro, nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de altă natură rezultând din:

a. imposibilitatea utilizării serviciilor site-ului ScrieLiber.ro;

b. acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră;

c. orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Conţinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. ScrieLiber.ro nu este răspunzător pentru conţinutul lor.

ScrieLiber.ro are, de asemenea, dreptul să şteargă materialele şi contul dvs în orice moment şi fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

*** La înscriere, utilizatorul/autorul îşi asumă citirea obligatorie a termenilor şi condiţiilor site-ului