Likez.ro prezinta: trenduri de design de la Sophie Dominique

Publicatia de stiri din social media Likez.ro ti-a pregatit cateva sfaturi si trucuri din recentul TikTok al Sophiei Dominique. Cunoscuta atat ca influencer, cat si ca studenta pasionata de videografie, Sophie a oferit comunitatii sale online un prilej unic de a patrunde in casa sa, pentru a vedea secretele din spatele elementelor de design interior care ii fac locuinta atat de speciala. Iata trei elemente de decor care ii confera caminului sau unicitate si prospetime:

Un obiect unic si plin de amintiri

Sophie a prezentat masa ei in forma de zar pe care o are langa pat. Ce poate fi atat de interesant la o masa? Ei bine, aceeasi sursa de noutati din online ne spune povestea din spatele mesei-zar, aceasta fiind realizata pentru un proiect video de-ale Sophiei de anul trecut.

Pe langa aspectul sau aparte de zar personalizat, povestea din spate surprinde o reprezentare vizuala a clipelor la care Sophie a fost martora pe parcursul timpului.

Evident, masa-zar a Sophiei este un exponat al generatiei Z si arata cum un obiect unic si original in casa poate aduce cu sine un sentiment special, fiind nu doar un element decorativ, ci si unul care aduce cu sine amintiri pretioase. Aceste piese speciale pot adauga o nota personala si originala spatiului in care traiesti.

Plantele, perfecte pentru o atmosfera primitoare

Sophie pune accent deosebit pe importanta plantelor in casa. Plantele aduc viata si prospetime intr-o locuinta, iar a sa nu face exceptie.

Dincolo de aspectul estetic, relatia ei cu plantele pe care le-a crescut, in special cu cea agatatoare, care este preferata sa, evidentiaza beneficiile psihologice si energetice pe care le aduc plantele intr-un mediu.

Plantele nu doar completeaza aspectul vizual al unei incaperi, ci aduc si un sentiment de conexiune cu natura si dau o nota primitoare oricarui spatiu.

Fotografiile ce imbraca peretii

In camera sa, Sophie a creat o galerie de fotografii care nu numai ca incanta privirile, ci si spune povesti. Fiecare imagine expusa are o semnificatie aparte, de la calatorii exotice la momente cotidiene din viata de influencer.

Un simplu perete alb poate, prin arta, sa fie transformat intr-o expozitie personala.

Galeria de amintiri transformate in opere de arta nu este doar decor, ci este o punte care conecteaza prezentul cu trecutul, expunand amintirile ei incarcate de emotie si pasiune si oferindu-i, in acelasi timp, un colt personal si autentic propriei case.

Sophie face mai mult decat sa expuna simple imagini pe peretii casei sale. Aduce, sub aceasta forma, emotii si amintiri mai aproape de ea, in casa ei. Aceasta idee nu este doar despre decorarea unui spatiu, ci si despre crearea unei atmosfere unice care reflecta istoria, pasiunile si povestea personala a locuintei sale.

Fiecare piesa de decor dintr-un apartament are o poveste proprie. Adaugand elemente personale in casa, cum ar fi mobilierul unicat sau cel personalizat, plantele sau o mica galerie de arta, poti crea un mediu care reflecta cine esti. Astfel, vei aduce caldura si autenticitate in fiecare coltisor al casei tale.

Vrei sa fii la curent cu tendintele de lifestyle din online?

Intra pe Likez.ro, sursa ta go-to despre all things social media, influenceri romani si nu numai, si trenduri virale in online. De aici afli informatii despre creatorii tai de continut preferati si activitatea lor pe retelele sociale si din viata de zi cu zi. Afla, cu ajutorul publicatiei Likez.ro, tot ce ar trebui sa stii ca sa tii pasul cu dinamismul cu care se misca lucrurile in viata acestora.