6 lucruri pe care sa le urmaresti pana la a 5-a intalnire

Pana la a cincea intanire, nu exista garantii ca ai un partener de lunga durata sau ca esti cu cineva de care te vei indragosti. Insa ar trebui sa aveti o idee destul de buna pana atunci, daca relatia inflacarata este ceea ce va doriti. Atunci de ce a cincea intalnire? Nu este a treia intalnire cea in care ar trebui sa faci sex sau sa-ti iei la revedere ca urmare a prea multor bile negre? Ei bine, acesta este motivul exact pentru care iti recomand cinci intalniri pentru a-ti lua timpul necesar pentru a intelege serios partenerul tau potential.

Exista prea multa presiune asupra celei de-a treia intalniri, din cauza intregului stres din jurul sexului. Unii renunta in acel moment. Un barbat s-ar putea sustrage daca ii va fi respinsa dorinta de sex si o femeie ar putea fi reticenta sa continue ceva daca crede ca barbatul nu este autentic. In mod alternativ, daca ati facut sex, atunci exista incertitudinea daca cealalta persoana este dornica sa continue intalnirea sau daca va disparea dupa ce fapta a fost facuta. In acest caz, se pare ca persoana isi doreste doar sex ocazional, ceea ce ai putea sa incerci pentru a sti ce iti doresti de la urmatoarele relatii. Da clik aici pentru mai multe detalii despre matrimoniale sex si sexul ocazional.

De ce sa astepti pana la a 5-a intalnire?

Deci, daca ai facut deja sex sau nu, mergi la mai multe intalniri pentru a evita presiunea celei de-a treia intalnire si apoi gandeste-te cu adevarat daca aceasta persoana merita sa interesul tau. Multi oameni vor renunta la speranta de a face sex cu mult inainte de a cincea intalnire, dar daca tot mergeti in continuare cu relatia atunci acestea sunt calitatile si trasaturile pe care ar trebui sa le cauti.

Distractie

Nu trebuie sa fie super extrovertiti si sa traiasca permanent in al 9-lea cer, dar trebuie sa ai parte de un pic de distractie pentru ca lucrurile sa merite continuate. Desigur, cu totii avem idei diferite despre ceea ce inseamna distractie, deci depinde de tine. Ai nevoie de un pic de distractie pentru a pastra lucrurile interesante in timpul intalnirilor si, cu siguranta, vei avea nevoie de umor atunci cand scanteia va pieri in anii urmatori.

Te simti in largul tau 

La primele doua intalniri, iti vei alege cele mai frumoase haine si vei incerca sa minimalizezi expunerea deficientelor tale. Totusi, acest lucru necesita multa energie si, pe masura ce trece timpul, nu vei putea mentine aceasta imagine perfecta. Nu iti vei dori oricum asta, intrucat va trebui in cele din urma sa lasi garda jos, astfel incat sa puteti incepe sa va cunoasteti in mod corespunzator. Pana la a cincea intalnire, nu ar fi trebuit sa renunti la toate barierele si ar trebui sa prezinti in continuare o imagine cat mai buna a ta. Dar pana la aceasta etapa, ar trebui sa fii capabil sa afli daca te simti confortabil si bine in prezenta partenerului pentru a incepe sa iti lasi garda jos.

Conversatia a ajuns la urmatorul nivel 

La primele doua intalniri, conversatia tinde sa urmeze un script sigur si previzibil. „Ce faci?” si ,,Ce muzica asculti” sunt tipurile obisnuite de intrebari simple si standard de intalnire. Pana la a cincea intalnire, ar trebui sa treci peste aceasta mica discutie de baza si conversatia ar trebui sa degurga intr-o maniera naturala si subiectele sa fie mai cu substrat. Daca acest lucru nu s-a intamplat, atunci devine penibil si probabil realitatea este ca nu aveti prea multe de vorbit.

Ia relatia treptat 

Exista un moment si un loc pentru deschiderea catre cineva. Acel moment nu inseamna ca va fi la a cincea intalnire. Este o linie buna, pentru ca ai nevoie de conversatie pentru a incepe sa devii tu, dar, in acelasi timp, nu ar trebui sa mergi direct de la mici discutii de baza intr-un subiect profund si semnificativ despre cele mai multe ganduri si temeri interioare. Luati lucrurile incet si cautati un partener care vrea sa ia lucrurile treptat si in aceasta privinta. Atat tu, cat si el/ea va trebui sa se destainuie la un moment dat, dar acest lucru vine mai tarziu. Daca este prea devreme, acest lucru reprezinta o bila neagra.

Exista interese comune 

Pana acum, ar trebui sa intelegi cu ce se ocupa partenerul. Nu doriti sa impartasiti un interes pentru orice, deoarece veti avea nevoie de propriile activitati daca intrati intr-o relatie serioasa, cu toate acestea, ar trebui sa aveti cel putin cateva interese comune. Acestea vor fi necesare pentru a sustine relatia ulterior, deci sunt destul de importante. Poate fi orice, de la sport si fitness pana la calatorie si gatit. daca nu va orientati spre acest punct, atunci un site de matrimonialesex este o solutie deoarece aceste intalniri nu implica atat devotament si timp investit.

Exista diferente de principii

Veti gasi mult mai usor sa va intalniti si sa gasiti un partener daca stiti care sunt principiile voastre si stiti ce valori cautati. Impartasesc unele, majoritatea sau toate valorile tale? Daca partenerul nu respecta celelalte criterii de mai sus, atunci probabil ca nu ati fi avut o discutie despre acest lucru. Este bine, pentru ca nu trebuie. Atata timp cat acorzi atentie la ceea ce este mentionat la conversatia ocazionala, ar trebui sa poti spune daca aceasta persoana este cel putin potential compatibila in ceea ce priveste principiile.