Cristian Gog a uimit o țară întreagă

Cristian Gog a uimit o țară întreagă la Românii au Talent și într-un final a câștigat finala sezonului 2, ce a avut ca miză premiul de 120.000 euro. Felicitări și mult noroc în viață și în ceea ce face !

Aseară a fost mare finală a concursului, ce s-a terminat târziu în noapte … și nu-mi pare rău că am urmărit emisiunea, chiar votandul pe acesta, deoarece a meritat numărul său din finală. În prima parte a numărului său a avut o servietă goală, cum a spus și Andra … dar spre finalul numărului s-a văzut cu adevărat ce a avut. Ce … Ce a avut în ea ? Mihai Petre a spus că are documente, Andra că este goală și Andi Moisescu numele câștigătorului … iar când acesta a desfăcut servietă era un plic care conținea trei coli de hârtie unde scria tot ce au spus cei din juriu.

Iar celălalt număr a fost când și-a oprit inima să mai bată în fața publicului și a miilor de telespectactorii, lângă el aflându-se și un medic în caz de se întâmpla ceva neprevăzut.

Cristian Gog a scris pe blogul personal că dacă va câștiga marele premiu va face următoarele : își va plăti creditul la bancă, proiectul său de suflet – Campania ” Nepoți de Crăciun ” va avea o altă față anul acesta, va porni o campanie umanitară ce va purta numele ” Zâmbetul copiilor ” , o să investească într-un proiect ce îl visa de mult timp.

Nu o sa va povestesc acum ce a insemnat pentru mine, ca experianta, partciparea la Romanii au talent, desi cred ca multa lume asteapta asta. O sa urmeze un articol sau mai multe si pe acest subiect dar deocamdata vreau sa va impartasesc bucuria mea de invingator. Da, AM CASTIGAT!

Nu ma refer aici nici la castigarea semifinalei si nici la cea a finalei Romanii au talent, ca asta inca nu a avut loc. Ma refer la cel mai mare castig pe care cineva il poate avea!  Am castigat satisfactie, multumire de sine si confirmarea ca acei multi ani dedicati pasiunii mele pentru iluzii si ambitiei de a demonstra ca uneori putem atinge imposibilul nu au fost in zadar! Am castigat sustinerea si aprecierea publicului  care, pentru orice entertainer din lumea asta, sunt mult mai valoroase decat orice premiu in bani. Dar asta nu e tot!

Vreti sa va spun care e cel mai de pret lucru pe care l-am castigat? Am castigat PRIETENI! Daca la inceput au fost cativa cei care m-au ajutat in luarea deciziei de a participa la aceasta emisiune concurs, cand am vazut cata lume ma sustine acum, … am ramas fara cuvinte!

Inca nu am terminat de citit toate articolele pe bloguri, ca sa nu mai zic de mail-uri sau mesaje pe pagina mea de facebook si twitter sau discutiile pe hastaguri (#CristianGogFacts #SustinCristianGog si #VotezCristianGog). Mai am pana si SMS-uri pe telefon la care nu am apucat sa arunc un ochi si sa raspund! Am inceput sa inteleg ce am realizat abia cand am citit urmatorul tweet: “Audiența lui @CristianGog este năucitoare. Dovadă: preț de 6 minute, nu a tweet-uit nimeni! #RomaniiAuTalent“. Nu stiu de ce, dar acela a fost momentul in care m-am simtit cu adevarat implinit.

Va multumesc din suflet tuturor!!!

Sursă : Cristian Gog