Cum sa ma impart intre doi barbati de Ziua indragostitilor

“Buna, dragele mele regine!

Ma numesc Ioana si am 24 de ani. Am apelat la sfaturile voastre, deoarece citind scrisorile anterioare, am vazut ca ati dat multe solutii la problemele care erau prezente acolo.

Situatia mea este mai complicata si sincer, nu as fi vrut sa se ajunga aici, dar trebuie sa imi asum responsabilitatea pentru faptele mele.

Povestea mea incepe asa: am o relatie de 4 ani cu G., care a fost dragostea vietii mele sau cel putin asa consideram eu pe atunci. Ne-am cunoscut prin intermediul surorii mele la o petrecere si a fost dragoste la prima vedere.

Au fost 3 ani plini de fericire, cu mici certuri ca in oricare alta relatie, insa m-am bucurat la maxim de fiecare clipa alaturi de G. Spun ca au fost doar 3 ani de fericire, deoarece acum un an in viata mea a aparut un alt barbat, M., coleg de serviciu cu mine, care s-a dovedit a fi tot ceea ce am cautat eu vreodata la un barbat.

Imi aducea flori in fiecare zi la serviciu, si ma conducea pana in fata blocului unde stateam. As fi vrut de atunci sa ma despart de G., pentru ca stiu ca M. este ceea ce imi trebuie . Dar nu totul iese asa cum vrei!

Povestea mea devine si mai trista. Va intrebati de ce oare atunci cand mi-am dat seama ca locul meu e langa M. nu am luat decizia de a ma desparti de G! Nu stiu nici eu, atunci era momentul, insa acum e prea tarziu.

La doar o luna dupa ce am inceput relatia cu M. , G. a fost diagnosticat cu leucemie, fara nicio sansa de a mai fi vreodata sanatos. Astfel, am pastrat in paralel si relatia cu M. si pe cea cu G., niciunul afland de existenta celuilalt.

Nu pot sa ma despart de G. pentru ca in afara de iubita, ii sunt cea mai buna prietena si are nevoie de mine in aceste momente grele prin care trece. Problema mea de acum este ca M. m-a invitat in oras de ziua indragostitilor, desi eu ar trebui sa fiu si cu G., care acum este internat la spital si face chimioterapie.

Ce ma sfatuiti sa fac? Cum ma pot imparti intre doi? Oare sa renunt la barbatul care ma face atat de fercita si ar putea fi pe viitor sotul meu ? Sa ma sacrific ramanand langa G. si sa-i fac ultimii ani din viata cei mai frumosi? Ajutati-ma ,reginelor, chiar am nevoie de parerea si sfaturile voastre sincere! “