De ce sa inscrii o firma in catalogul de afaceri

 Odata ce ti-ai deschis o firma sau atunci cand planuiesti asta, strategiile de marketing n-ar trebui sa-ti scape din vedere.

De fapt, ele pot fi cheia pentru a te bucura de succesul afacerii tale si pentru a-ti atinge scopul in cele din urma.

Scopul tau este sau va fi, cel de a obtine cat mai multa recunoastere si sa atragi cat mai mult potential clienti.

Insa strategiile de marketing sau promovarea nu se face oricum. Iar daca nu ai experienta sau esti la inceput de drum, cel mai bine este sa oferi aceasta atributie unei echipe de specialisti sau specialistilor independenti care ar putea stabili cea mai buna strategie de marketing si de promovare.

Una dintre cele mai atipice si neobisnuite practici pe care o putem asocia cu o campanie de promovare sau o strategie de marketing bine definita este listarea afacerii intr-un catalog. Si nu vorbim de orice catalog sau de o revista aleasa la intamplare, ci de un catalog specializat pentru firme. Bineinteles, aceasta inscriere si “listare” poate necesita o serie de costuri, devenind deseori un aspect de care vei considera ca poti sa te lipsesti. Insa trebuie sa stii ca inscrierea unei firme intr-un catalog de afaceri iti poate oferi multiple beneficii de care poti beneficia ulterior.

De ce sa inscrii o firma intr-un catalog de afaceri

Unul dintre motivele pentru care-ti recomandam sa inscrii o firma intr-un catalog de afaceri este in mod evident pentru recunoastere.

Nu toti stiu ca acest lucru este posibil, la fel cum nu toti apeleaza pentru inscrierea firmei intr-un catalog.

Am putea spune ca acest catalog de afaceri este un loc specializat, de “lux”, pentru companiile care se respecta.

Pozitia intr-un astfel de catalog poate fi si un fel de recompensa personala sau un motiv de a te mandri cu afacerea ta prin randul altor companii si afaceri similare sau din dferite domenii.

Acest lucru iti va aduce atat o potentiala recunoastere printre clientii care aleg sa se informeze referitor la profilul de activitate al firmei si ulterior sa ia primul contact, cat si o recunoastere printr-o serie de potentiali parteneri.

Asadar ai putea oricand sa primesti inclusiv propuneri de colaborare de la personalitati si firme mai mari sau mai mici cu ajutorul carora sa-ti dezvolti si mai tare afacerea.

Totodata, inscrierea intr-un astfel de catalog poate veni si cu o certificare de incredere, fapt ce va spori credibilitatea ta ca antreprenor pe piata.Daca vrei sa iti inscrii afacerea ta, siteul tau online sau blogul tau personal intra pe unlink.ro si inscrie-te in domeniul tau.