Horoscop 2020 – descopera cum te influenteaza astrele in functie de zodie

La inceputul fiecarui an este timpul pentru reflectii cu privire la ceea ce am facut in anul trecut. Dar este si un moment de propuneri si intentii pentru noul an. Prin graficul nostru de nastere, astrologia ne permite sa ne descoperim anumite energii pe care le vom experimenta pe parcursul intregului an.

A indica predictii doar pe baza fiecarui semn zodiacal, fara a tine cont de intregul grafic natal inseamna generalizare. Fiecare fiinta este unica precum amprenta. Mai mult decat atat sunt importante si deciziile pe care le luam. Cu toate acestea, iata care sunt previziunile astrologice pentru anul 2020, pentru fiecare semn zodiacal in parte. Pentru mai multe informatii si un horoscop personalizat CITESTE PE ETAROT.

Horoscop Berbec 2020 – 21 martie – 21 aprilie

2020 va fi o perioada plina de evenimente pentru Berbec, unul dintre semnele cele mai putin favorizate ale anului. Trecerea lui Saturn in Capricorn continua sa obstructioneze fluxul de energie pentru nativii dinamici ai zodiei Berbec, in acest an, vor fi vizati cei nascuti in a treia decada, ceea ce ii va afecta mai ales in In ceea ce priveste problemele pe plan profesional. Pluto, planeta schimbarii radicale, continua sa orbiteze intr-un unghi nefavorabil fata de nativii zodiei Berbec din a treia decada. Saturn si Pluto impun  maxima disciplina si responsabilitate pentru a face fata oricarui tip de sarcina.

Horoscop Taur 2020 – 21 aprilie – 21 mai

Taurul este un semn feminin, fix de Pamant si reprezinta stabilitate, perseverenta, achizitii. Vizita revolutionarului Uranus isi modifica ritmul natural. Acest lucru aduce schimbari in economie, in cuplu, la serviciu, in rutina zilnica, deoarece exista o dorinta enorma de independenta si libertate. Uranus este planeta care este asociata cu inovatia, cu schimbari bruste, dorinta de libertate si independenta, dorinta ca lucrurile sa se desfasoare mai repede si ideile creative apar mai des. Starea generala va fi destul de tensionata si agitata, conform previziunilor din horoscop si astrologie din 2020.

Horoscop Gemeni 2020 – 22 mai – 21 iunie

Pe parcursul acestui an 2020, zodia Gemeni nu va primi influente notabile, cu exceptia trecerii planetei Venus, care va tranzita zodia gemeni in perioada 2 aprilie – 8 august, ramanand retrograd in perioada 13 mai – 25 iunie.

Horoscop Rac 2020 – 21 iunie – 22 iulie

Pe parcursul acestui an, unele dintre influentele astrale vor prezenta o provocare clara pentru nativii din Rac. Pentru cei nascuti in a treia decada, Saturn isi continua tranzitia prin ultimele case ale semnului Capricorn, opusul sau. Aceasta planeta pentru Astrologie inseamna timpul care trece foarte repede, lupta pentru viata, izolarea, invatarea fortata, pesimismul si provocari. De asemenea, reprezinta prudenta si intelepciune. Circumstantele si termenele limita pot impiedica realizarea obiectivelor. Cu Saturn care influenteaza Capricornul, acest lucru impune responsabilitate si organizare pentru indeplinirea sarcinilor.

Horoscop Leu 2020 – 22 iulie – 21 august

Odata cu tranzitul Uranus prin Taur se pot intampla lucruri neprevazute care ii surprind pe nativii zodiei Leu sau, dimpotriva, comportamentul lor ii pot surprinde pe ceilalti. Vor avea ocazia sa intalneasca oameni noi si sa iasa din rutina. Acest tranzit inseamna momente tensionate, unele aspecte importante, fiind imprevizibile. Daca o problema importanta apare pe neasteptate si nu reusiti sa o rezolvati in timpul stabilit, nu ar trebui sa fiti surprinsi, deoarece natura lui Uranus este de a aduce schimbari neprevazute. 

Horoscop Fecioara 2020 – 23 august – 22 septembrie

Jupiter influenteaza dintr-un unghi favorabil, Capricornul. Acest lucru inseamna ca nativii din zodia Fecioara vor fi cuprinsi de multa energie si incredere, stari care se vor resimti pe tot parcursul anului. Jupiter, simbolul dezvoltarii, va va oferi capacitatea si motivatia de a progresa si de a va imbunatati ca persoana.

Horoscop Balanta 2020 – 22 septembrie – 22 octombrie

In 2020, Saturn, planeta ordinii si a organizarii, pe care unii o numesc ,,stapana karmei”, va trece prin a treia casa a Capricornului, influentandu-i pe nativii din zodia Balanta, aducand situatii tensionate. Acest tranzit poate semnala atitudini rigide din partea acestor nativi, dar indica, de asemenea, ca sunt constienti de propriile limite.

Horoscop Scorpion 2020 – 22 octombrie – 23 noiembrie

Nativii zodiei Scorpion vor primi cateva influente planetare semnificative in 2020. Saturn si Pluto se deplaseaza in cea mai mare parte a anului 2020 si vor contribui la o stare de spirit mai metodica si mai disciplinata. Rabdarea este absolut necesara pentru a rezolva orice problema de lunga durata, va fi de asemenea posibila rezolvarea oricarei situatii personale care se afla intr-o etapa de confuzie. 

Horoscop Sagetator 2020 – 22 noiembrie – 21 decembrie

Dupa vizita lui Jupiter, guvernatorul zodiei Scorpion, care si-a protejat si favorizat nativii in cursul anului 2019, zodia Sagetatorului va primi foarte putine vizite planetare pe parcursul anului 2020, Mercur si Venus vor ajunge in acest semn zodiacal doar spre sfarsitul anului. 

Horoscop Capricorn 2020: 21 decembrie – 20 ianuarie

S-ar putea sa-si vada cele mai ambitioase proiecte incununate cu succes, dupa o perioada dificila, Jupiter intra in zodia capricorn pe 3 decembrie 2019 si va ramane in Capricorn aproximativ un an pana pe 20 decembrie 2020, cand va intra in zodia Varsator. influentele lui Jupiter, in special prin conjunctie, sunt cele mai favorabile dintre toate tranzitele planetare. Imbunatatesc considerabil starea de sanatate oferind o crestere a vitalitatii, o energie mai mare si o dispozitie buna. Din acest motiv, nativii din zodia Capricorn vor fi cei mai avantajati in 2020.

Horoscop Varsator 2020: 21 ianuarie – 18 februarie

Saturn, va face o scurta intrare in Zodia Varsator in perioada cuprinsa intre 23 martie si 1 iulie, acest tranzit ii va afecta in principal pe cei care s-au nascut in primele zile ale zodiei, asigurandu-le multe responsabilitati. In plus, marcheaza o perioada dificila, care se pot traduce in principal prin dificultati profesionale, economice, crize afective, sentimentale, pierderi si chiar probleme de sanatate.

Horoscop Pesti 2020: 19 februarie – 21 martie

Pestii nativi sensibili vor trai un 2020 cu o acumulare de influente aproape toate favorabile. Jupiter din Capricorn va aduce multe beneficii pentru nativii din zodia Pesti. Acest lucru inseamna o perioada de dezvoltare in care toate problemele sunt depasite, atat in plan personal, cat si in plan material si profesional.