Interpretare vise serpi verzi – descopera ce inseamna cand visezi serpi

Prezenta unui sarpe in vis indica faptul ca este important sa va valorificati energiile. Un sarpe verde are o semnificatie mai speciala. Verdele este simbolul primaverii, al sperantei si al senzatiilor bune, aratand ca norocul, bucuria si prosperitatea iti ies in cale. Sa vezi ceva verde este legat de o noua viata. Visarea unui sarpe verde inseamna respect, dar si o viata usoara. Serpii verzi au o semnificatie pozitiva intr-un vis, dar se pot referi si la sentimente noi si imature. 

Serpii verzi pot avea adesea o lungime de aproximativ 750-900 mm si stiati ca serpii verzi se gasesc adesea peste tot in lume. Interesant este ca orice sarpe verde care este mai mic decat un deget in latime este relativ inofensiv. Pentru mai multe informatii vezi interpretare vise pe edestin.ro.

Interpretare vise – serpi verzi

In mod normal, in viata reala serpii verzi sunt subtiri si sunt activi doar in timpul zilei. Sarpele verde este un alpinist minunat si, in general, acesti serpi (in viata reala, desigur) sunt complet inofensivi. Acest lucru este important atunci cand va interpretati visul. Inainte de a trece la detaliile visului, trebuie sa intelegem ca aceste tipuri de serpi, in general, se hranesc cu insecte. Probabil ca nu sunteti constienti de tipurile de serpi verzi care apar in intreaga lume. De fapt, probabil ca nu stii despre ce sarpe verde este vorba in visul tau.

Serpi verzi – interpretare vise Carl Jung

Carl Jung a fost un celebru psiholog de vise, in anii 1930 si a crezut ca serpii sunt un ,,simbol falic” al sexului (sarpele verde este conectat la un penis). Carl Jung credea ca serpii verzi pot fi asociati cu propriul nostru sistem nervos intern si cu latura reptiliana din gandirea noastra. Practic, in majoritatea lucrarilor lui Jung, sarpele verde era conectat la propria energie instinctuala din interior. El a analizat multe vise despre serpi.

Jung credea, de asemenea, ca serpii insisi erau un simbol al intelepciunii deoarece simbolul sarpelui era asociat cu personalul lui Asclepius, emblema medicinii. Aceasta este mai mult o interpretare vis generala, asa ca, mai jos vor fi prezentate semnificatiile viselor cu serpi verzi. 

Care este interpretarea specifica a unui sarpe verde in vis? Nu are rost sa va oferim o semnificatie de baza a visului despre serpi, pe care sunt sigur ca ati citit-o deja pe alte site-uri web care au multe articole despre interpretare vise. Pentru a intelege modul in care sarpele verde este important in visul tau, trebuie sa apelam la sensul spiritual al unui sarpe verde. Detaliile din jurul visului sunt importante atunci cand doriti o interpretare vise cat mai exacta.

Daca ai intalnit vreo amenintare din partea unui sarpe verde in visul tau, acesta este un indiciu ca va este dificil sa faceti fata unei anumite situatii din viata reala. S-ar putea sa descoperiti in viata totul merge bine, dar dedesubt sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le infruntati.

Interpretare vise – semnificatii serpi verzi

Exista diversi factori pe care trebuie sa ii luati in considerare atunci cand cautati o interpretare vise despre serpi verzi. In general, imaginea unui sarpe verde reprezinta puterea ta interioara. Este important sa intelegem ca acest vis este asociat cu un fel de furtuna emotionala din viata ta. Poate ca este momentul in care trebuie sa te confrunti cu realitatea.

Daca observati ca un sarpe verde a fost taiat in vis, acesta este un indiciu ca trebuie sa va adaptati mai bine la situatiile sociale. Mesajul cheie este ca nu poti fi niciodata prea dragut. Se recomanda respectul fata de ceilalti. Culoarea sarpelui ofera o interpretare suplimentara a visului tau. Verde inseamna speranta. 

Interpretare vise serpi verzi care ataca 

Daca sarpele verde te sperie in vreun fel, atunci acest vis se refera la incercarea de a depasi o problema dificila sau de a te confrunta cu o persoana. Adesea, acest vis apare atunci cand suferi din cauza unei despartiri din viata ta. Simbolismul sarpelui verde inseamna ca este timpul sa inchideti usa unei perioade din viata voastra si sa mergeti mai departe. Daca vezi un sarpe verde in iarba sau in nisip, atunci acest vis este conectat la o anumita persoana sau situatie care va va face rau in realitate. Adesea, ceilalti factori ai acestui vis bizar sunt importanti in orice interpretare vise.

Interpretare vise – sarpe boa constrictor verde 

A visa un sarpe boa constrictor verde, indica, in general, ca vor urma perioade de neliniste in viata reala.  Daca omori acest tip de sarpe, atunci este un vis pozitiv care indica faptul ca poti depasi orice dificultati cu care te confrunti si ca ai un caracter puternic.