In ce a investit Dan Negru banii pe care i-a castigat din televiziune

Cine nu iliubeste pe Dan Negru, faimosul prezentator care a avut o cariera de-a dreptulimpresionanta. Este cu siguranta unul dintre cei mai buni oameni deteleviziune. Multi oameni se intreaba cati bani a castigat Dan Negru dinteleviziune si cum a decis acesta sa ii investeasca?

Dan Negru adeclarant ca in timp ce alti colegi de-ai lui investeau banii in masini scumpe,el nu a facut acest lucru. Pentru el, lucrurile materiale de acest gen nu aureprezentat niciodata o prioritate. El si-a dorit intotdeauna sa isi traiascaviata altfel si sa nu fie condus de avere sau de lucrurile materiale careimpresioneaza alte persoane.

Dan Negrulucreaza de foarte multi ani in televiziune, iar aceasta a fost si va ramanepasiunea sa pentru totdeauna. Mai mult de 20 de ani si i-a petrecut la Antena1, si de curand are un contract de colaborare cu Kanal D. Intr-un interviu,omul de televiziune a declarant ca a facut destul de multe sacrificii pentru aavea confortul financiar de acum.

De-a lungultimpului au fost mai multe zvonuri cum ca Dan Negru este o persoana destul dezgarcita, insa acest lucru nu este nici pe departe adevarat. Pasiunea sa pentruteleviziune este mult mai mare decat partea financiara pentru Dan Negru. Elspune ca nu a pus niciodata pret pe bani si pe lucrurile materiale. Pentru ca afost apreciat ca si om de televiziune, Dan Negru a castigat bani frumosi de-alungul timpului.

El nu i-acheltuit aiurea ci a decis sa ii investeasca in mod inteligent. Astfel, a alessa opteze pentru investitiile in imobiliare, astfel incat sa aiba un profitconstant, pe termen lung. In prezent, Dan Negru detine mai multe proprietati,printre care si mai multe spatii care sunt inchiriate. Chiar daca colegii saide breasla au spus ca este zgarcit, prezentatorul nu se considera asa nici pedeparte. Din contra, el considera doar ca a avut alte prioritati in viata, caresa ii aduca venit pe termen lung si nu doar o bucurie de moment cum se intamplaatunci cand iti cumperi o masina noua.

Totodata, el maideclara ca, odata cu trecerea timpului, masinile s-au depreciat iarimobiliarele s-au scumpit, ceea ce reprezinta, evident, un foarte mare avantajpentru el. Zgarcit sau nu, Dan Negru este extrem de iubit de publicul dinRomania, si a avut intotdeauna ceva de spus in cariera sa, pe care s-a vazutmereu ca a iubit-o enorm. El mai spune ca nu a stiut niciodata cum este maibine sa fii, cumpatat sau pasionat. Insa, nu regreta deciziile pe care le-a luatde-a lungul timpului, atat din punct de vedere profesional cat si din punct devedere personal.

Ce ne va aducenou Dan Negru pe micile ecrane? Ei bine, deocamdata acesta lucreaza la anumiteproiecte, care, spune el, vor fi extrem de surprinzatoare. Asadar, ramane savedem in ce ipostaza il vom vedea pe Dan Negru pe viitor, insa suntem convinsica ne va surprinde placut asa cum a facut-o mereu.