Intalniri online vs intalniri offline – care metoda ti se potriveste mai bine?

Exista o dezbatere continua cu privire la imbunatatirea intalnirii online sau offline. Ambele tipuri de intalniri au propriile argumente pro si contra. Multi oameni considera ca intalnirile offline sunt mai sincere, deoarece exprimarea emotiilor noastre in mediul natural va fi intotdeauna mai autentica. Nu avem timp si optiuni pentru a deghiza adevaratele noastre sentimente sau absenta lor.

Pe de alta parte, site-urile de intalniri online, indiferent ca este un site de escorte in care poti sa vezi mai multe profiluri de femei sex actioneaza sau un site de intalniri pentru relatii serioase, acestea iti reduc semnificativ timpul pentru intlanire. Intalnirea online te scuteste si de o multime de riscuri cu care te poti confrunta atunci cand mergi la intalniri offline.

Nu va putem sfatui ce fel de intalniri ar trebui sa practicati, dar va putem oferi anumite informatii care va vor ajuta sa alegeti. Deci, fara alte formalitati, in continuare vor fi prezentate argumentele pro si contra intalnirilor online si offline.

Argumente pro intalniri online

 Tot ce trebuie sa faceti este sa completati trasaturile sau interesele a ceea ce considerati a fi o potrivire perfecta si apasati ENTER.

1. Algoritmi de potrivire

Nu e ca si cum ar fi cel mai de incredere lucru din lume, totusi algoritmii de potrivire a anumitor site-uri de intalniri online pot fi mult mai buni decat propriile abilitati de stabilire a compatibilitatilor.

2. Comunicare platonica

Unul dintre avantajele principale ale intalnirii online este ca ai suficient timp pentru a va cunoaste la nivel spiritual. Nu aveti niciun motiv sa fiti distrasi precum aspectul, care joaca un rol important atunci cand vine vorba de intalniri offline. Puteti discuta cat timp aveti nevoie sa va dati seama ce aveti in comun, cat de interesant sunteti unul pentru celalalt. Dupa ce ati vorbit o perioada de timp, este mult mai usor sa va dati seama daca prima voastra intalnire offline merita asteptarea sau nu.

3. Casatoriile care au inceput online sunt mai puternice

Desi poate parea aproape incredibil, casatoriile dintre persoanele care au facut cunostinta online sunt mult mai puternice decat cele care au inceput offline. Acest fenomen poate fi usor explicat. Cuplurile ale caror relatii incepute online sunt imune la despartiri, deoarece romantismul lor a inceput ca relatii la distanta lunga. Si cum acele cupluri s-au cunoscut mai intai spiritual, nu au nimic de ascuns unul fata de celalalt.

Argumente contra intalnirilor online

Motivul principal a fost sa-l gasesti persoana perfecta. Din pacate, cand vezi mii de fete frumoase, este foarte greu sa alegi.

1. Probleme cu alegerea multipla

Singuratatea, lipsa de timp si absenta ideilor despre cum sa gasesti persoana potrivita te conduc la aplicatii de intalnire online. 

2. Escrocherii de intalniri online

Principalul pericol cu  care va puteti confrunta folosind site-uri de intalniri este escrocheria unor site-uri de intalniri online. Unele persoane se prefac ca sunt fetele din visele tale pentru a-ti pirata email-ul sau pentru a-ti fura banii. Cel mai bun mod de a evita inselaciunea este sa ramaneti la servicii de intalnire online de renume, asa ca urmariti cateva informatii pe site-ul pe care urmeaza sa va conectati.

3. Minciuna

Din pacate, nimeni nu poate impiedica oamenii sa minta. Daca utilizati unele servicii de intalnire online suspecte si nu de incredere, aveti grija ca partenerul de chat s-ar putea sa afle despre varsta, fondul financiar sau literalmente totul.

Pro de intalnire offline

Cand vine vorba de intalnirile offline – nu va puteti ascunde, puteti determina cu usurinta daca exista sau nu o chimie romantica intre voi.

1. Determinarea chimiei

Intalnirea online va ofera o multime de optiuni pentru a va calcula actiunile dinainte, astfel incat partenerul de chat s-ar putea sa nu fie complet sincer. 

2. Puteti cere sfaturi prietenilor

Desigur, iubirea va priveste doar pe voi doi, dar puteti cere parerea prietenilor sau a rudelor despre partener. Uneori, un astfel de sfat va poate ajuta sa evitati sa aveti probleme. Prietenii si rudele tale nu te vor ajuta cand vine vorba de intalniri online.

3. Nu-ti pasa de profilul tau de intalnire

Inca o data, nimeni nu te poate impiedica sa minti cand vine vorba de intalniri online. Puteti alcatui orice poveste care va va face mai interesant pentru viitorii parteneri si puteti alege cea mai buna imagine. Intalnirea offline te reprezinta exact asa cum esti si este putin probabil sa pacalesti pe cineva cu o poza de profil frumoasa, dar artificiala.

Contra de intalniri offline

Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de intalniri offline, sunteti limitat de cercurile sociale.

1. Esti limitat de cercurile tale sociale

Cand utilizati servicii de intalniri online, puteti gasi un partener din fiecare colt al lumii.  In principal ai putea gasi colegi de la facultate sau din clubul sau cafeneaua preferata. Deci, cand toate sursele potentialilor parteneri sunt epuizate, prietenii prietenilor tai sunt singura ta speranta.

2. Poti sa te simti prea timid

Milioane de oameni folosesc site-uri de intalniri online, pentru ca sunt prea timizi pentru a merge imediat sa se intalneasca cu cineva offline. Mai mult decat atat, multi oameni nu stiu sa se prezinte cand vine vorba de intalniri offline. Aspectul joaca un rol important in intalnirile offline, astfel incat sa poti fi cea mai tare persoana din lume, dar nimeni nu iti va oferi posibilitatea de a-i arata daca nu arati bine. Chiar daca nu aveti problemele mentionate mai sus, este posibil sa nu puteti gasi un subiect conversational interesant la prima intalnire.

3. Lipsa timpului

Ceea ce exista intre dumneavoastra si construirea relatiilor prin intermediul unei intalniri offline este lipsa absoluta de timp. Studiile si munca de obicei consuma aproape tot timpul, ceea ce inseamna ca nu veti avea suficient timp pentru a avea parte de intalniri offline, pentru a construi conexiunea emotionala si intelectuala care este cruciala pentru dezvoltarea viitoare a relatiilor voastre.

Dupa ce ati aflat avantajele si dezavantajele ambelor tipuri de intalniri, va puteti da seama cu usurinta care vi se potriveste mai bine. Intalnirea online este disponibila oricand si oriunde, in timp ce intalnirile offline depind de programul zilnic. Intalnirea offline este mai buna cand vine vorba de a determina daca aveti chimie romantica sau nu, in timp ce intalnirea online va ofera posibilitatea de a va invata personalitatea reciproc. Un lucru pe care il putem spune cu siguranta.