Semnificatiile cartilor de tarot din Arcana Minora

Cartile de tarot din Arcana Minora denota lucrurile din viata ta care se intampla in viitorul apropiat. Aceste carti vorbesc despre viata de zi cu zi si despre alegerile pe care le facem. Cartile din Arcana Minora reprezinta lucrurile care guverneaza viata noastra cotidiana, inclusiv aspecte practice, proiecte la scara mica, relatii de zi cu zi, etc. Deoarece  viata cotidiana este la fel de lumeasca si spirituala, cartile de tarot din Arcana Minora nu sunt mult mai putin importante decat cele din Arcana Majora. Detaliile vietii noastre de zi cu zi sunt o oglinda inconfundabila a calatoriei pe care o duc sufletele noastre. 

Arcana Minora este formata din 56 de carti si este impartita in patru suite de paisprezece carti fiecare: suita de Pentagrame, suita de Cupe, suita de Bate si suita de Sabii. Fiecare suita este numerotata de la unu (As) la zece, urmata de patru carti de tribunal: Pagina, Cavalerul, Regina si Regele. In acest sens, sunt similare cu pachetele de carti de joc obisnuite, cu o carte suplimentara. 

Semnificatii tarot online Arcana Minora

Fiecare suita este asociata cu un element (pamant, apa, foc si aer). Unii ocultisti sustin ca fiecare suita de carti este, de asemenea, reprezentativa pentru o chakra, reprezentand lectiile de viata care sunt asociate cu aceasta. Numerologii considera ca numerele de pe carti sunt predictive pentru semnificatiile lor. Credem ca toate aceste conexiuni sunt adevarate, deoarece Arcana Minora are multe semnificatii mistice asa cum sunt prezentate in detaliu pe cele mai multe site-uri de tarot online. Vezi pe tarot-online.ro mai multe detalii ce vizeaza importanta mistica a cartilor de tarot din Arcana Minora si din Arcana Majora.

Tarot online – Suita de Cupe

Suita de Cupe reprezinta elementul apa si este atribuita semnelor astrologice Pesti, Rac si Scorpion. Suita de Cupe acopera aspecte ce tin de emotii, subconstient, creativitate, dragoste si relatii, spiritualitate si umanitate. Suita de Cupe vorbeste despre capacitatea ta de a rade si a plange. Daca lipseste suita de Cupe intr-o lectura, atunci exista o lipsa de conexiune emotionala in viata ta.

Ce ne spune suita de Cupe in tarot online?

Multe carti din suita de Cupe intr-o citire in cartile de tarot online indica o perioada fericita si implinita, in care esti satisfacut pe plan emotional. De asemenea, s-ar putea sa constatati ca va simtiti foarte conectati atat cu dumneavoastra, cat si cu ceilalti. O afisare in tarot online dominata de Cupe identifica o perioada in care iti pasa profund de viata ta si de persoanele din jur. Este o perioada in care esti capabil sa descoperi cine esti cu adevarat si ce vrei sa faci cu viata ta, inclusiv pe cine vrei in viata ta. 

Tarot online – Suita de Pentagrame

Suita de Pentagrame din Arcana Minora reprezinta elementul Pamantului si guverneaza semnele astrologice Taur, Fecioara si Capricorn. Suita de Pentagrame acopera chestiuni legate de bani, acasa, cariera, afaceri, proprietati, comert, familie si bunuri.

Ce ne spune suita de Pentagrame in tarot online?

Multe carti din suita de Pentagrame, intr-o citire a cartilor de tarot online indica o perioada in care ai parte de siguranta si stabilitate. S-ar putea sa descoperi ca veniturile se imbunatatesc si ca oamenii depind mai mult de tine. Exista mai multe responsabilitati in viata ta, iar recompensele financiare sunt, de asemenea, mai mari.

S-ar putea sa va extindeti pentru a avea mai mult confort, cum ar fi o casa mai mare, o masina mai buna sau sa achizitionati lucruri mai frumoase si mai scumpe. In ceea ce priveste sanatatea, este important sa faceti exercitii fizice si sa mancati bine. S-ar putea sa fiti atras de medicina naturista si de cresterea fructelor si legumelor proprii. Conectarea cu Pamantul aduce recompense.

Tarot online – Suita de Sabii

Suita de Sabii reprezinta elementul aerului si este asociat cu semnele astrologice Varsator, Gemeni si Balanta. Suita de Sabii acopera gandurile, sistemele de credinte, activitatea mentala, luptele, conflictul, logica, comunicarea si intelectul dumneavoastra. Suita de Sabii vorbeste despre capacitatea de a comunica si de a gestiona conflictul / rezolvarea problemelor.

Ce ne spune suita de Sabii in tarot online?

Multe sabii intr-o citire a cartilor de tarot indica faptul ca persoana este rationala. Exista o multime de stimulari mentale. S-ar putea sa descoperiti ca doriti sa studiati, sa cititi si sa aflati mai multe despre subiecte care vi se par interesante. Sabiile denota, de asemenea, conversatii stimulante si s-ar putea sa va simtiti chiar indragostiti de mintea cuiva. 

In ceea ce priveste sanatatea, sabiile va avertizeaza sa nu va suparati foarte mult pe persoanele din jur. Conflictul poate duce la resentimente care se transforma din nou in scaderea fluxului de energie din corpul tau. Ramaneti deschisi la ideile celorlalti, fara ura si resentimente. Evitati conflictele si relatiile toxice. Uneori, conflictele sunt necesare, dar acestea devin adesea un prejudiciu pentru linistea noastra sufleteasca si pentru sanatatea noastra.

Tarot online – Suita de Bate

Suita de Bate reprezinta elementul de foc si guverneaza semnele astrologice Berbec, Leu si Sagetator. Batele acopera actiunile, pasiunile, inspiratia, spiritualitatea, intreprinderile, hobby-urile si creativitatea. Lasa ego-ul si traieste-ti pasiunea, fericirea si bucuria. Suita de Bate va va spune despre lucrurile care va emotioneaza in viata.

Ce ne spune suita de Bate in tarot online?

Multe carti din suita de Bate intr-o citire in cartile de tarot online pot indica faptul ca urmeaza o perioda pentru trezirea spirituala. Sunteti macinati din interior spre exterior pe masura ce deveniti mai iluminati si in cele din urma se intampla o renastere completa. Intr-o citire in cartile de tarot online, dominata de carti din suita de Bate, cartile de tarot pot indica faptul ca urmeaza o perioada in care sunteti foarte activ fizic, poate prea activ si trebuie sa va asigurati ca nu exagerati. Oboseala poate deteriora starea de sanatate. Sanatatea noastra este bogatia noastra. Echilibrul este cheia.