Lampi UV de top ,doar cele mai bune modele de la Amalia

Fie ca iti doresti o noua lampa UV pentru un salon profesional, fie care vrei ce e mai bun pentru tine, iar banii nu sunt o problema, iata sugestiile noastre. Urmatoarele lampi UV se remarca prin putere, performanta superioara, functii complexe, durabilitate in timp, tehnologie avansata.

 1. Lampa 48W UV/Led SUN2 = 399 lei la pret promotional pe siteul nostrum https://www.amalia.ro

 Aceasta lampa UV este special creata pentru profesionistii care isi desfasoara activitatea in saloane de lux. Este foarte puternica, are 48W si ajuta la uscarea ultra-rapida a gelului pentru manichiura semi-permanenta. Este prevazuta cu led-uri de ultima tehnologie si poate sa reziste pana la 40 000 de ore. Consuma putin, nu face caldura si este usor de transportat. De aici rezulta avantaje importante: nu incalzeste inutil incaperea, poate fi folosita confortabil si in timpul sezonului cald, poate fi transportata in geanta in concedii prelungite sau de catre profesionistii care presteaza servicii de manichiura la domiciliul clientelor. Temporizatorul din dotare poate fi setat la 5 secunde, 30 de secunde sau 1 minut.

 

2. Lampa UV-LED 48W SUN5 = 379 lei

 Aceasta reprezinta o alegere practica si foarte eficienta. Se utilizeaza pentru manichiura si pedichiura, pentru unghiile semi-permanente, cu gel sau oja semipermanenta. Are un aspect modern si foarte agreabil, este fabricata dintr-un material rezistent in contact cu solutii utilizate pentru procedurile de manichiura.

Puterea lampii este una mare, de 48W, ceea ce permite o uscare rapida. Durata de utilizare poate trece de 40 000 de ore, ceea ce garanteaza o investitie sigura, pe termen lung. Temporizatorul se poate configura la 10 secunde, jumatate de minut sau 1 minut.

 3. Lampa UV 54W SIMEI 609 = 340 lei

 Aceasta lampa uv se remarca printr-o putere foarte mare, de 54W. Sub carcasa ei gasim sase tuburi de cate 9W fiecare si un ventilator de uniformizare si intensificare. Unul din avantajele sale principale este ca permite uscarea ambelor maini in acelasi timp – asta inseamna ca sedinta de manichiura va fi mai scurta si mai eficienta. Timerul digital integrat permite setarea timpului de uscare la 2 minute, 3 minute, 5 minute si chiar functionare continua. Cu un design foarte practic, aceasta lampa uv este perfecta pentru studio-uri profesionale de manichiura si pedichiura.

 Pentru a avea intotdeauna manichiura impecabila, are sens sa folositi lampa UV. Fie ca ai un salon pe care vrei sa-l echipezi corespunzator, fie ca iti place sa-ti faci singura manichiura acasa, merita sa investesti intr-o lampa UV de calitatea superioara – puternica, performanta, cu ventilator, temporizator digital si design de lux.