Sunt prea geloasa!

Buna fetelor,

Am si eu nevoie de un sfat, stiu ca poate am sa par obsedata insa daca nu vorbesc cu cineva o iau razna.

Am o relatie de 7 ani de zile si totul a mers bine bine acum cateva saptamani cand am inceput sa ne certam din orice, eu am devenit foarte geloasa din orice iar el foarte nervos si obosit.

El zice ca e obosit de la munca si ca e nervos pt ca oricat s-ar chinui sa imi demonstreze ca ma iubeste nu va reusi niciodata ca mereu o sa ii caut nod in papura insa sincer imi e foarte frica sa nu ma paraseasca pentru alta fata.

El zice ca niciodata nu s-ar uita la alta fata si ca sa nu il mai compar atata cu alti baieti ca el nu e ca altii, insa nu stiu ce sa zic ca de multe ori voia sa ma paraseasca ca nu mai suporta, ca s-a saturat sa il critic etc.

Pana la urma ii trece si isi facea planuri de viitor cu mine, dar nu stiu ce sa mai cred plus ca eu imi doresc foarte mult o familie alaturi de el insa el zice ca la vara ca sa termin facultatea, ca sunt ultimul an si dupa ce ma angajez si eu va fi mai usor ca din salariul lui nu vom putea trai, trebuie sa muncim amandoi.

E adevarat ca si acum stam impreuna numai ca stam cu parintii lui si nah stiti cum e ca mai intervin anumite divergente din cauza parintilor. Si ca sa nu o mai lungesc va zic scurt si la obiect: Sunt geloasa si imi este frica sa nu il pierd in favoarea alteia plus ca sunt obsedata sa ma mut odata cu el si sa fim singuri pt ca sunt convinsa ca dupa aceea o sa ma simt mai bine si mai in largul meu.

Stiu ca poate par obsedata insa am nevoie de un sfat ca nici sa dorm nu mai pot iar gandurile acestea ma macina fara sa vreau, e ceva ce nu pot controla…”