Lucruri interesante despre fanteziile sexuale

Unele dintre cele mai comune fantezii sexuale includ sexul dur si sexul cu mai multi parteneri. Alte fantezii sexuale includ sexul public, jocul de rol si voyeurismul. Inainte de a actiona pe baza fanteziei sexuale, stabiliti consimtamantul si respectati legile privind nuditatea publica.

Este usor sa fii prins sa crezi ca gandurile tale cele mai intime sunt deviante. Dar, sansele sunt chiar si cele mai tabu fanteziile tale sa fie normale si sanatoase. De fapt, dovezile sugereaza ca cei care au fantezii sexuale experimenteaza mai putina anxietate si un sentiment mai mare al stimei de sine.

A visa cu ochii deschisi despre sex cu fete sexi de pe excorte.net este complet normal, iar actionarea dupa o fantezie comuna poate chiar contribui la condimentarea unei relatii. Asigurati-va ca stabiliti consimtamantul si limitele cu partenerul dvs. si ca respectati toate legile locale referitoare la nuditate si sex. Mai jos veti gasi exemple de unele dintre cele mai frecvente fantezii pe care le traiesc oamenii – si cum sa actionati in siguranta.

Sex cu mai multi parteneri

Sexul cu mai multi parteneri implica sexul cu mai mult de un partener de acelasi sex sau de sex diferit. Sexul cu trei parteneri poate fi numit un grup de trei si mai multi pot fi numiti o orgie. Un studiu care a implicat 274 de studenti canadieni, a aratat ca 64% dintre participanti erau interesati de sexul cu mai multi parteneri.

Un alt studiu care a implicat 788 de adulti britanici, a constatat ca barbatii in mod special se gandesc mai mult la sexul cu mai multi parteneri. Participantii de sex masculin la studiu au avut mai multe sanse sa se gandeasca la sex cu mai multe persoane si cu parteneri anonimi. Intre timp, fanteziile femeilor erau mai probabil sa includa parteneri de acelasi sex si oameni celebri.

Sex dominant sau dur

Sexul dur cu curve Deva este un act sexual agresiv, animalic si poate oarecum violent. Este adesea descris ca fiind mai pasional decat alte tipuri de sex, dar poate fi asociat si cu sexul abuziv nesanatos. Cu toate acestea, dur nu este in mod inerent periculos sau abuziv. BDSM, care cuprinde o mare parte din sexul dur, reprezinta sclavie, disciplina, dominatie, supunere, sadism si masochism.

BDSM cuprinde multe indoieli diferite – adesea considerate practici sexuale atipice. Sexul dominant sau supus implica adesea asumarea consensuala si renuntarea la putere intre cei implicati. Poate implica legarea partenerului tau, bataie si un intreg spectru de alte comportamente si incurcaturi emotionale.

Voyeurism sau exhibitionism

Voyeurismul este excitarea cauzata de urmarirea unei persoane sau a unor persoane implicate intr-un act intim sau sexual privat. Un mic studiu din 1991 a constatat ca 54% dintre barbati au fantezii voyeuristice. Intre timp, un studiu din Suedia din 2006 a constatat ca din 2.450 de adulti chestionati in 1996, 7,7% au raportat ca s-au excitat la observarea altor persoane facand sex.

Exhibitionismul se afla la celalalt capat al voyeurismului. Este actul de a fi excitat de ceilalti care va privesc in mod consensual atunci cand faceti sex sau prin a va expune parti ale corpului unor participanti. Poti incerca aceasta fantezie cu escorte Deva.

Sex in public sau intr-o locatie neobisnuita

Sexul in public este o alta fantezie populara care poate fi considerata exhibitionism. In acelasi sondaj al lui Lehmiller, el a descoperit ca 81% dintre barbati si 84% dintre femei au fost excitati de o fantezie sexuala publica. Este important de retinut ca actionarea conform acestei fantezii este adesea ilegala.

Jocuri de rol

Jocul de rol este asumarea unei alte identitati. In timpul unui act sexual, jocul de rol poate excita partenerii foarte tare. Fiecare dintre acestia poate purta o anumita tinuta care sa ii faca sa se simta un anumit personaj.