Matrix: Resurrections: titlul, trailerul si tot ce stim

Detaliile filmului au fost tinute sub secret pana acum (si vor fi pana cand va fi timpul sa-l vedem in cinematografe), dar cand s-a anuntat ca Lana Wachowski s-a intors si avea planuri mari sa-i mai dea macar un film, Keanu Reeves a spus ca scenariul a fost foarte ambitios si ca fanii vor fi foarte surprinsi.

Amintiti-va ca Neo a murit la sfarsitul celui de-al treilea film pentru a salva omenirea, s-a sacrificat pentru a pune capat razboiului impotriva masinilor, dar, inainte de a se termina filmul, Oracolul a aparut din nou pentru a clarifica tuturor ca acesta nu a fost un sfarsit definitiv. si ca va veni ziua cand va fi din nou nevoie de Cel Un.

Asta a lasat deschisa posibilitatea de a avea mai multe filme si de aici vine aceasta noua poveste, desi totul indica faptul ca nu incepe imediat dupa, ci mai degraba ca a trecut ceva timp de la moartea lui Neo si o noua problema duce la omenirea sa-l caute.

Trailer nou si agent Smith: 

Noul trailer Matrix 4 confirma ca istoria se repeta, nu este doar o amintire, ci ca este traita iar si iar chiar daca nu o observam. Neo incepe sa-si aminteasca si sa lupte, iar un inamic puternic pare sa fie ascuns la vedere. 

Trailerul nu numai ca ne ofera o privire asupra personajului lui Priyanka Chopra, dar intercaleaza scene ale personajului Jonathan Groff din Mindhunter cu momente care s-au petrecut intre Neo si celebrul agent Smith in filmele originale. Nu stim cine este exact personajul lui Groff, dar trailerul pare sa sugereze ca el ar putea fi un fel de gazda pentru vechea emisiune care l-a urmarit pe domnul Anderson pentru primele 3 filme, ceea ce inseamna ca a tinut un ochi pe vechiul sau inamic. tot timpul.Vremea asta. 

Smith este un program de calculator care, in filmele originale, i-ar putea infecta pe altii, asa ca exista posibilitatea ca, inainte de sacrificiul lui Neo in partea 3, sa-si ascunda o parte din codul intr-un loc sigur, unde stia ca poate sa-l foloseasca intoarceti-va in cazul in care aveti nevoie. 

Primul trailer pentru Matrix: Resurrerections a fost dezvaluit si confirma ca Neo si Trinity sunt pe cale sa faca parte din cea mai importanta misiune din viata lor.

Trailerul se deschide cu Keanu Reeves, pe numele lui Thomas Anderson (a fost numit asa inainte de a alege intre pastila rosie sau albastra), vorbind cu terapeutul sau, care este interpretat de Neil Patrick Harris.

„Sunt nebun?” el intreaba. „Nu folosim acest cuvant aici”, raspunde personajul lui Harris.

Il vedem apoi pe Neo salutandu-l pe Trinity (Carrie-Ane Moss) la o cafenea. „Ne cunoastem?” intreaba ea, ceea ce indica faptul ca ei simt un fel de conexiune, dar nu isi amintesc cu adevarat unul de celalalt, iar asta inseamna ca sunt in Matrix si poate ca au fost acolo de ceva vreme.

Neo incepe sa observe ca exista ceva ciudat in realitatea lui, se priveste in oglinda si in fundal il aude pe White Rabbit din Jefferson Airplane, ceea ce indica faptul ca este pe cale sa descopere realitatea. Si apoi urmeaza actiunea, unde il puteti vedea pe Yahya-Abdul Mateen II luptandu-se cu Reeves.

Regia:

Keanu Reeves si Carrie-Anne Moss se intorc ca Neo si Trinity si li se alatura Neil Patrick Harris (cu siguranta nu doar un terapeut) si Yahya-Abdul Mateen II, din Aquaman 2, care pare acum a fi un dusman al lui Neo, dar nu suntem atat de siguri ca acesta este cazul. De asemenea, un alt nou venit este Jonathan Groff din Mindhunter, dar nu se stie nimic despre personajul sau.

Despre ce este The Matrix: Resurrections?

In primul rand, trebuie sa stiti ca titlul are o semnificatie importanta, vorbeste despre moartea lui Neo si Trinity , si invierea lor in acest film care ii va readuce in actiune. Dar mai intai trebuie sa ne arate cum personajele care au fost morti sunt din nou in viata.

Nu stim prea multe, dar, daca predictiile Oracolului (la sfarsitul The Matrix 3) sunt adevarate, atunci putem presupune ca masinile preiau din nou controlul, un nou razboi este pe drum si este nevoie din nou de The One. .

Prima imagine cu Keanu Reeves in The Matrix 4

Entartainment Weekly a dezvaluit prima imagine a lui Keanu Reeves ca Neo, iar ceea ce este surprinzator este marea sa asemanare cu personajul lui John Wick, el apare chiar cu greutatea lunga, barba si un costum negru cu care cel mai putin din fotografie arata ca cel al lui. The Hitman, care este pe cale sa-si lanseze si al patrulea film. 

Imaginea a aparut pe WhatIsTheMatrix.com, un site interactiv pentru The Matrix Resurrections, unde poti vedea primul material al filmului, dar ceea ce vezi depinde de deciziile pe care le iei in cadrul site-ului.

Deciziile incep cu alegerea intre pilula rosie sau albastra, iar ora din zi in care intri determina si ceea ce vei vedea. De exemplu, un teaser prezinta revenirea lui Reeves in timp ce Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, Aquaman), sau mai degraba vocea lui, spune: „Acesta este momentul sa ne arati ce este real. Chiar acum crezi asta. Ar putea fi ca aceasta este prima zi din restul vietii tale, dar daca vrei, trebuie sa lupti pentru ea.”