Top 4 motive pentru care oja semipermanentă a devenit un trend în arta manichiurii

Te numeri printre adeptele manichiurii cu oja semipermanenta, dar te-ai întrebat vreodată ce anume o face sa fie atât de populară? Majoritatea femeilor care au descoperit farmecul ojei permanente nici nu își mai pot imagina o altă soluție care să le ofere unghiilor un aspect atât de spectaculos.

Adevăruri despre oja semipermanentă care transformă manichiura într-o pasiune

Ce oferă oja semipermanentă în plus față de varianta clasică?

Rezistență de durată

Mulțumită tehnologiilor de ultimă generație, compoziția produselor conferă manichiurii semipermanente o rezistență de până la 2-3 săptămâni, comparativ cu oja obișnuită cu durată de până la 1 săptămână.

Manichiura este cartea de vizită a femeilor, deci trebuie întreținută corespunzător pentru a-i conserva aspectul impecabil. Vestea excelentă este aceea că, vizitele tale la salon pot fi reduse drastic, dacă te hotărăști să te ocupi personal de manichiura ta.

Achiziționează un kit pentru manichiura cu ojă semipermanentă și bucură-te de modele unice create chiar de tine! După ce dobândești suficientă experiență încât să renunți definitiv la ajutorul saloanelor, atunci poți duce arta manichiurii la un nivel superior cu kit pentru unghii cu gel.

Libertate infinită de creație

Oja semipermanentă dă frâu liber imaginației și spiritului tău creativ. Variantele cromatice sunt numeroase și le poți astfel combina până identifici modelele care îți reflectă perfect personalitatea și stilul vestimentar.

Dacă îți place să jonglezi cu nuanțele, atunci oja semipermanentă este soluția pentru tine! Îți pregătești outfit-ul pentru festival, sau îți plac manichiurile ieșite din comun? Oja semipermanentă oferă posibilitatea de a crea efecte și modele complexe, precum efectele de ‘’oglindă’’, ‘’neon’’, ‘’marble’’, plus multe altele pe care oja obișnuită nu le-ar putea suporta.

Nuanțe puternic pigmentate

Noile oje semipermanente sunt concepute cu ajutorul unor tehnologii avansate care garantează o textură densă, puternic pigmentată, care permit accentuarea culorii pentru un look spectaculos.

Nu același lucru îl putem spune și despre oja clasică. În acest caz sunt necesare multiple straturi de produs pentru a obține o textură intensă, care oferă o durată de viață de maxim 2-3 zile.

Paletă cromatică versatilă

Urmează să participi la nunta prietenei tale și nu știi ce ojă să asortezi la rochia de ocazie? Cauți o nuanță adecvată pentru ținutele de birou? Oferta de oje semipermanente este practic infinită. De la tonuri nude, pastel și până la culori aprinse, poți selecta varianta care să îți accentueze personalitatea și să se armonizeze cu ținutele tale pentru orice ocazie.

Manichiura semipermanentă este o artă care se poate învăța atâta timp cât urmezi pașii de bază și recomandările profesioniștilor. Cu gama de produse cosmetice și kit-uri de la evoqe.ro ai toate șansele să transformi arta manichiurii în propriul tău business.

Sursa foto: Freepik