Poți avea unghii oricȃt de lungi dacӑ mergi la salonul de manichiurӑ, chiar dacӑ obișnuiești sӑ nu le poți menține pe cele naturale

Unghiile lungi sunt un semn de feminitate și senzualiate. Se poate ȋntȃmpla adeseori sӑ dorești sӑ ai unghii lungi și sӑ nu reușești acest lucru ȋn mod natural. Se poate sș ai unghiile casante sau flexibile. De aceea este important sӑ știi cӑ la salon poți obține oricȃnd imaginea doritӑ. Iatӑ cȃteva aspecte pe care trebuie sӑ le știi:

1.Unghiile lungi sunt frumoase și dorite pentru modul ȋn care definesc estetic mȃna

Unghiile lungi te ajutӑ sӑ ai degete frumoase. De aceea ele sunt un element care ajutӑ estetic la construirea aspectului general al mȃinii. Sunt apreciate adeseori pentru impactul vizual pe care ȋl au.

2.Unghiile lungi pot sӑ fie obținute cu ajutorul construcției cu gel sau acryl, cu șabloane specifice

Manichiurista poate sӑ te ajute sӑ ai cele mai frumoase unghii, chiar dacӑ nu reușești sӑ le menții pe cele care sunt naturale. Se poate ȋntȃmpla sӑ le ai subțiri, fragile sau casante. De aceea este important sӑ le tai și sӑ asculți sfatul specialistei ȋn manichiurӑ. Ea te va ghida cӑtre obținerea celor mai frumoase rezultate, folosind șabloanele. Vei putea obține lungimea pe care o dorești, construind totul cu ajutorul variantelor pe care le are la dispoziție. Existӑ multiple sabloane unghii pe everin.ro. Aici poți vedea cum aratӑ și poți comanda astfel de tipsuri și șabloane dacӑ vrei sӑ ȋți deschizi propriul salon sau vrei sӑ ȋncepi o nouӑ carierӑ ȋn domeniu:https://everin.ro/consumabile/sabloane-si-tipsuri.  Unghiile pot avea și forma pe care o vrei. Poți discuta cu manichiurista care sunt formele cele mai populare din acest moment și poți alege și ȋn funcție de forma mȃinii și a degetelor tale. De asemenea, specialista va ține cont de preferințele tale și de stilul unic pe care ȋl ai. Dupӑ construcția ȋn sine a unghiei cu ajutorul șabloanelor, vei putea sӑ alegi și culorile care te intereseazӑ sau poți sӑ te joci folosind diverse tipuri de modele pe care le gӑsești ȋn portofoliul manichiuristei. Ȋn plus, poți aduce idei noi și combinații inedite de nuanțe și texturi. Poți sӑ ȋi propui sӑ ȋți punӑ diverse tipuri de aplicații și sӑ te bucuri de atenția celor care te privesc. Vei putea sӑ te exprimi cu ajutorul unghiilor pe care le vei avea și vei pune ȋn valoare mȃna ta. La salon vei putea sӑ construiești unghiile de vis pe care ți le dorești pentru cӑ specialistele au la dispoziție ustensilele de care au nevoie pentru a putea realiza manichiura perfectӑ. Ele vor folosi o lampӑ UV, pila electrica, freze de diverse mӑrimi și cu texturi diferite. Pentru a putea vedea ofertele de pile electrice, poți accesa link-ul urmӑtor: https://everin.ro/aparatura/pile-electrice.

Sursa foto: Freepik