Cele mai bune drame coreene noi de vizionat chiar acum

Toti la bordul K-drama mania dupa ce au urmarit hituri precum Crash Landing On You, Itaewon Class si It’s Okay to Not be Okay? Veti fi incantati sa aflati ca o serie de drame coreene notabile urmeaza sa fie lansate in acest an – Netflix isi extinde chiar operatiunile in Asia si inchiriaza 16.000 de metri patrati de spatiu de studio in Coreea de Sud. Pe langa toate noile filme care vin pe Netflix si noile lansari Netflix pentru luna aceasta, pastrati aceste drame coreene pe radar pentru a va vindeca inimile bolnave de dragoste, pentru a va oferi senzatii tari sau pentru a oferi pur si simplu o evadare din realitate.

Multe dintre cele mai faimoase nume din Coreea de Sud, de la Gong Yoo, Song Joong-ki la Jun Ji-hyun, revin pe micile scene, iar 2021 cauta deja sa fie un alt an puternic pentru dramele coreene. Vezi mai multe pe https://icul.ro si bucura-te de noile seriale coreene.

1. Sisyphus: The Myth

Dupa o pauza de doi ani de pe micul ecran, Park Shin-hye se intoarce in Sisyphus: The Myth, alaturi de Jo Seung-woo. Il urmareste pe Han Tae-sul (Jo), un inginer de geniu inarmat cu un nivel inalt de abilitati de codare si un aspect remarcabil. El este, de asemenea, co-fondatorul Quantum and Time, construind compania de la zero pentru a deveni o companie de clasa mondiala. Dar lumea nu stie, actiunile companiei fluctueaza constant dupa moartea fratelui lui Han, determinandu-l sa porneasca pe o cale periculoasa.

Intre timp, Park il interpreteaza pe Kang Seo-hae, un soldat cu abilitati laudabile – de la a trage de la o cladire la alta, de la impuscare pana la lupta cu oameni de doua ori mai mare decat ea – si porneste in cautarea lui Han. Dupa interpretarea laudabila a lui Park in #Alive, multi sunt incantati sa o revada

2. Beyond Evil

Beyond Evil este o drama thriller-psihologica despre doi barbati neinfricati care sunt dispusi sa mearga pana la capat in urmarirea unui criminal in serie care le-a zguduit orasul.

Lee Dong-shik (Shin Ha-kyun), un fost detectiv care a fost retrogradat la sarcini banale la o sectie de politie locala era pe cale sa se instaleze intr-o viata pasnica, pe care este chemat inapoi dupa o serie de crime infioratoare. Lee si detectivul Han Joo-woo (Yeo Jin-goo) fac echipa pentru a-l opri pe vinovatul vinovat.

3. Vincenzo

Un alt nume popular care a revenit este Song Joong-ki din Vincenzo, jucand rolul lui Park Ju-hyeong, care la varsta de opt ani este adoptat si trimis in Italia si ia numele Vincenzo Casano. Ca adult, devine avocat al mafiei si consigliere. Dar, pe masura ce frictiunile dintre mafie incepe sa curga, el fuge in Coreea de Sud, doar pentru a se indragosti de un avocat, Hong Cha-young (Jun Yeo-bin).

Alti membri ai distributiei includ Ok Taecyeon de la 2PM si Yang Kyung-won, pe care i-ai recunoaste din Crash Landing On You. Vincenzo va fi difuzat si pe Netflix.

4. Mouse

In timp ce cei mai multi cunosc dramele coreene pentru romantismul sau demn de lesin, thrillerele criminale coreene merita, de asemenea, toata hype-ul. Intra in scena Mouse, o poveste plina de suspans care abordeaza intrebarea „Dar daca am putea identifica psihopati in avans”?

Serialul ii are in rolurile principale pe Lee Seung-gi si Lee Hee-joon, in timp ce natiunea este cuprinsa de frica cand crimele nemiloase ale unui criminal in serie au luat-o razna. Cei doi ofiteri de politie care cauta dreptate sunt in cautarea ucigasului inainte ca acesta sa faca mai multe ravagii.

5. Taxi Driver

Taxi Driver este o adaptare din webtoon-ul original cu acelasi nume despre un serviciu de taxi misterios care face dreptate in numele victimelor. Kim Do-gi (Lee Je-hoon) este unul dintre soferii companiei a carei mama a fost ucisa. Kang Ha-na (Esom) este avocat, in timp ce April’s Go Eun (Lee Na-eun) este un specialist IT, dar multi o considera un hacker si toate cele trei s-au incrucisat pe parcurs.

6. My Roommate is a Gumiho

My Roommate is a Gumiho se bazeaza pe un webcomic care il urmareste pe profesorul chipes si inteligent, Shin Woo-yeo (Jang Ki-yong). In secret, el este de fapt o vulpe cu noua cozi in varsta de 999 de ani. Pentru a deveni pe deplin uman, el colecteaza energia umana intr-o margele.