Nu poti juca ultimele titluri aparute? Iata unde si cum sa rezolvi problema

In fiecare an marii producatori aduc in fata clientilor lor cele mai inventive jocuri si programe care sa ii relaxeze sau sa ii ajute in viata de zi cu zi. Insa un calculator vechi poate intampina probleme in utilizarea acestor softuri, fiind frustrant mai ales ca il aveti de doar cativa ani. Nu este necesara inlocuirea lui, putand opta rapid pentru simpla upgradare a anumitor componente, actiune ce poate fi realizata cu ajutorul centrului de reparatii calculatoare OnLaptop.

Acestia au sediul in Bucuresti, dar alaturi de noul serviciu lansat Premium Service, ei ofera ajutor tuturor persoanelor din Romania pentru a le repara, upgrada componentele hardware sau sa instaleze anumite softuri complexe.

Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de performante inalte

Pentru a va putea juca, folosi programe de editat sau orice alte softuri pentru job ori facultate, nu trebuie sa investiti o suma prea mare. La OnLaptop exista mereu solutii avantajoase, iar expertii lor va pot consulta in urma unei diagnosticari ceea ce este necesar sa upgradati pentru a-l putea folosi multi ani de acum inainte.

-Placa de RAM – memoria RAM este una dintre principalele probleme care pot cauza performantele calculatorului dumneavoastra sa scada. Softurile se updateaza mereu, fiind necesara mai multa viteaza pentru a le putea folosi la cote maxime. Nu costa mult, iar inlocuirea sau adaugarea ei se poate realiza foarte rapid de catre unul dintre expertii OnLaptop.

-Procesor – exista o gama variata de astfel de piese la diferite niveluri de pret si performante,  in asa fel in cat sa reusiti sa va imbunatatiti calculatorul dupa nevoile dumneavoastra.

Premium Service – cel mai bun ajutor pentru utilizatorii de PC-uri

Retur Gratuit in 60 de zile – poti returna orice piesa achizitionata de la OnLaptop cu montaj in cele 60 de zile oferite. In acest fel veti putea testa anumite componente pentru a vedea daca functioneaza exact asa cum va doriti.

Montaj rapid – anumite componente precum placa de RAM, memoria de stocare, sursa si asa mai departe pot fi inlocuite in doar 60 de minute de la receptionarea device-ului in service.

Pick-Up & Return gratuit – de acum puteti beneficia de transport gratuit atat pentru ridicare, cat si pentru returnare in cele mai sigure conditii fara sa ii fie afectata integritatea. Pe site-ul lor veti gasi un formular pe care il puteti completa usor, iar un consultant va lua legatura rapid pentru a stabili toate detaliile.

Prioritate in service  – in momentul in care aparatul a ajuns la sediul OnLaptop din Bucuresti un tehnician va va prelua calculatorul pentru a incepe reparatiile sau sa inlocuiasca componentele defecte.

Inlocuire gratuita pe perioada garantiei – Beneficiati de manopera gratuita a tuturor pieselor achizitionate cu montaj de la OnLaptop pe toata perioda garantiei.

Tehnicieni cu experienta – OnLaptop are o experienta de peste 10 ani in domeniu, iar in tot acest timp au reusit sa remedieze peste 10 000 de aparate, 90% dintre ele fiind gata chiar in aceasi zi.

Multi utilizatori au impresia gresita ca dupa cativa ani de utilizare a calculatorului acesta va trebui inlocuit. Acest lucru va poate duce la cheltuieli inutile, putand beneficia de extinderea vietii lui intr-un mod mult mai economic, lucru ce poate fi realizat cu ajutorul celor de la OnLaptop.