Felul in care iubitul tau te tine de mana ascunde un secret

Acordam o mare importanta cuvintelor si neglijam actiunile sau gesturile care insotesc acele cuvinte. Limbajul corpului, cel al relatiilor, poate ratifica cuvinte de dragoste sau spune contrariul. Stiai ca felul in care iubitul tau te tine de mana spune multe despre el si despre relatia ta? Fiti atenti la semnalele corpului, pentru ca cuvintele sunt purtate de vant.

Limbajul corpului cand tipul tau te prinde de mana

Ati vazut vreodata un cuplu mergand mana in mana si ati realizat ca ceva nu este in regula? Sau poate par echipa perfecta, dar nu stii prea bine de ce ai avut acea impresie daca nu-i cunosti deloc. Asta se intampla pentru ca limbajul corpului dezvaluie emotii, asa ca acorda atentie tipului tau.

Cum te tii de mana cu partenerul tau? Privind acest detaliu poti afla daca este dedicat relatiei sau daca ii este frica de angajament; daca este o persoana dominanta sau cu instinct de protectie; daca te iubeste cu adevarat sau inertia il face sa te ia de mana. Esti gata sa afli adevarul?

Maini impletite

Mersul cu mainile impletite este un semn bun de iubire sanatoasa. Crezi in proiectul tau comun si exista incredere intre voi. In plus, va sustineti reciproc, ceea ce este inca o garantie buna pentru viitorul relatiei.

Palmele

Dar uita-te la palmele mainilor tale impreunate. Palma ta este cu fata in sus si palma lui cu fata ta? Este un instinct de protectie, asa ca aveti grija sa nu confundati protectia reciproca de care are nevoie fiecare cuplu cu paternalismul sau dominatia.

Te apuca de incheietura

Toate alertele de relatie toxica ar trebui sa se declanseze daca tipul tau te apuca de incheietura mainii. Este un gest care intr-un alt context, de exemplu intr-o cearta de cuplu, poate deveni violent si este complet inacceptabil. Faptul ca il reproduce fara violenta in ziua ta este un indiciu al  posesiei, inseamna sa te apuci de incheietura mainii ca si cum ai fi o proprietate.

Te prinde de incheietura mainii cu bratele legate

Exista o varianta a acelui gest in care te apuca de incheietura mainii care nu are nicio legatura cu posesia si de care nu ar trebui sa-ti faci griji. Este momentul in care te apuca de incheietura, dar antebratele tale sunt unite si reflecta pasiune, dorinta si multa dorinta.

Degetele impletite

Cand degetele tale sunt impletite ca formand un puzzle perfect, este cel mai bun semn al dragostei adevarate. Comunicarea este buna, la fel si dorinta de a fi uniti si implicati.

Un deget apucat

Cand iubitul tau te apuca doar de degetul, poate insemna doua lucruri foarte diferite: fie esti un cuplu care respecta independenta celuilalt mai presus de orice, fie exista putin interes sa faci un alt pas in relatie. In acest caz, semnificatia specifica nu poate fi stabilita doar pe baza limbajului corpului.

Trei maini

Uneori, doua maini nu sunt suficiente si se adauga inca una pentru a acoperi legatura. Acordati atentie acestui gest si imprejurarilor in care apare, deoarece poate indica o anumita supraprotectie care devine in curand posesie in cuplu. In mod logic, daca acest gest apare intr-un moment de maxima ingrijorare din anumite motive, nu trebuie sa fii alarmat.

Prins intr-o imbratisare

In acelasi timp in care iti strange mana, bratul lui te inconjoara din spate intr-o imbratisare complice. Este tipic pentru cuplurile care isi incep relatia si, daca se intampla mai tarziu, este semnul unui cuplu fericit care stie exact incotro se indreapta.

Maini libere

Daca nu te tin niciodata de mana? Inainte sa incepi sa te gandesti ca iubitul tau nu te iubeste, ca nu-ti strange mana pentru ca nu vrea sa se angajeze intr-o relatie sau pentru ca nu vrea ca altii sa afle despre dragostea ta, vezi daca el nu-ti strange mana in strada pentru ca este Micul prieten de a-si arata emotiile in public, dar in privat o face. Iti pui mainile impreuna cand esti pe canapea si te uiti la televizor? Iti pui mainile impreuna cand faci dragoste? Asa ca nu va faceti griji daca va tineti de mana pe strada.