Unghii migdală și acetona pentru acasă sau pentru salon

Exista multe forme de unghii în manichiură. Una dintre cele mai des întâlnite este forma migdală. Se caracterizează prin vârful alungit rotunjit și îngustat, asemănător migdalei. Această formă este potrivită pentru degete scurte și lungi, unghii înguste și alungite. Pentru acest tip de manichiură se folosește gel special de întindere. Există multe tipuri de modele diferite de unghii migdala care pot fi realizate cu un gossamer. Acest design a apărut nu cu mult timp în urmă, dar a adunat deja mulțimi de fane. Unghiile migdală apar din când în când în shootingurile de modă, pe podiumuri, iar multe vedete le poartă tot timpul. 

Unghii migdală – Opțiuni

Există multe opțiuni pentru design cu unghii migdală. Manichiura franțuzească, lumina lunii, catifea, abstract, ștanțare, decor cu strasuri și paiete, gradient, delicat, folie. Toate acestea vorbesc despre manichiura cu unghii migdală. Orice culoare și decorațiuni sunt potrivite pentru unghiile cu această formă. Designerii sfătuiesc să încerci diferite culori de gel catifelat. Este posibil să faci unghii migdală strălucitoare, întunecate sau, dimpotrivă, nude, lăsând spațiu negativ. Schema de culori pentru acest tip de design este diversă. Aceasta este o manichiură clasică simplă, cu un zâmbet alb la capătul unghiei, sau lumina lunii, cu o gaură evidențiată. Dar zâmbetul și gaura pot fi o culoare neobișnuită. Găurile pot avea și o formă neobișnuită, sub formă de inimă, semilună, triunghi, pătrat.

Acetona

Unghiile bine îngrijite și frumoase sunt unele dintre componentele principale ale imaginii oricărei fete. Pentru a menține frumusețea unei manichiuri, este necesar să actualizezi stratul în timp util. În magazinul online enails.ro există o selecție uriașă de acetonă pentru îndepărtarea lacului de pe unghii. Acasă, poți îndepărta atât lacul obișnuit, cât și diferitele acoperiri de gel, precum și strasurile, acrilul, paiete etc. Pentru a nu răni placa unghiei, trebuie să alegi acetona potrivită pentru tine și, de asemenea, să știi caracteristicile utilizării sale în funcție de tip. 

Acetonă pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de ojă și gel

Acest lichid este foarte popular atât printre maeștrii de manichiură, cât și printre utilizatorii casnici. Instrumentul are un volum mare și un consum redus, datorită faptului că este foarte economic. Este universal și potrivit pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de lacuri cu gel, precum și pentru îndepărtarea lacurilor obișnuite. Formula de îngrijire nu dăunează unghiei și pielii, ci dimpotrivă, unghiile sunt vindecate și întărite. De asemenea, produsul are un parfum plăcut. 

Acetona Remover

Acest lichid conține acetonă, dar datorită complexului hidratant și a uleiurilor din compoziție, îndepărtează ușor lacul. Instrumentul se descurcă atât cu lac obișnuit, cât și cu lac cu paiete sau cu un strat de gel. Lichidul nu are miros înțepător în ciuda acetonei din compoziție. Acest tip de acetona este utilizat în mod activ de profesioniști, deoarece produsele sunt certificate și potrivite pentru a fi utilizate în salon.