Cateva sfaturi pentru gasirea unei noi iubiri dupa divort sau despartire

Faptul ca exista viata dupa divort sau despartire este fara indoiala: dar dragoste? Inceperea unei noi vieti singuri – desi uneori este greu de acceptat, mai ales la inceput – poate coincide cu inceputul unei renasteri, plina de posibilitati: intalnirea cu oameni noi, ingrijirea de sine, atat a corpului, cat si a spiritul, reintrarea in joc si re-determinarea a ceea ce vrei din viata ta, intr-o relatie si intr-o intalnire intima, sunt oportunitati de care putem profita din mers. Si cine stie daca nu va aparea dorinta de a gasi un nou partener, cu care sa construim un cuplu fericit.

Intelegandu-se ca dorinta pentru o noua poveste de dragoste nu ar trebui sa apara din frica de a fi singur sau de a umple un gol in viata, ci din dorinta de a iubi din nou si de a impartasi viata cu cineva.

Cel mai bun (si cel mai simplu) lucru pe care il puteti face pentru a cunoaste oameni noi – si, prin urmare, si barbati interesanti – este sa nu stati inchis acasa, in asteptarea unui apel telefonic. Deci, incercati sa va petreceti timpul in modul in care credeti ca este cel mai placut, fie ca mergeti cu prietenii sau vizitati o expozitie de arta, participati la un concert, mergeti la sala sau faceti o plimbare in parc … deschizandu-va si dezvoltand interes, nu numai ca te vei simti mai bine si vei avea o viata mai bogata, mai interesanta si mai dinamica, dar vei deveni si o persoana mai multumita si mai senina. Si stim ca oamenii pozitivi au o mare atractie.

Intalniri online: la inceput au fost privite cu un pic de suspiciune, dar site-urile care permit single-urilor sa se cunoasca pe internet se confrunta cu un adevarat succes. Deoarece internetul va permite sa va uitati la profilurile posibililor parteneri, facand o selectie care altfel ar fi dificil de realizat. Mai mult, poti intalni oameni noi din confortul casei tale, fara a pierde timp si energie in faza initiala a intalnirilor. Si apoi exista pentru toate gusturile: cele pentru cei care cauta dragoste si se concentreaza pe compatibilitatea cuplului, pentru cei care cauta femei sex Bucuresti si care urmeaza noua tendinta a intalnirilor casual.

Daca aveti o pasiune scoateti-o in evidenta: participarea la cursuri – indiferent daca sunt de actorie, tai-chi sau skydiving nu conteaza – sau participarea la sporturi (faimosul maraton al single-urilor) sau la evenimente culturale, creste matematic sansele de intalnire, cu avantajul de a avea deja un subiect comun despre care sa vorbiti.

Prietenii prietenilor: sunt un punct dificil, pentru ca adesea prietenii care stiu ca suntem singuri incearca sa ne „imperecheze” cu un alt single. Dar sunt, de asemenea, o modalitate „sigura” de a incepe intalnirile cu oameni noi, fara anxietatea ca trebuie sa te expui la o intalnire reala, si cu avantajul de a va putea cunoaste informal. Important este sa nu-i faci pe prieteni sa inteleaga ca esti „la vanatoare”, sa pastrezi un minim de confidentialitate si sa eviti ca acestia sa fie prea intruzivi.

Excursii pentru single : sunt organizate tot felul de excursii si croaziere – unde amestecul de aventura si lux este perfect. Nu-ti place ideea? Are avantajele sale, cum ar fi faptul ca nu sunteti inconjurati de familii cu copii mici sau riscati sa cunoasca pe cineva deja intr-o relatie.